In ce domenii pot fi folosite serviciile de printare 3D? Lasa un comentariu

Firma noastra ofera servicii de print / imprimare 3D pentru o gama larga de domenii de activitate, precum: inginerie, cercetare-dezvoltare, medicina, arhitectură, educaţie, modă, construcţii, lucrări de artă, industria jocurilor şi a jucăriilor.

Fiecare obiect realizat prin procedeul de printare 3D, indiferent de domeniul de activitate pentru care a fost executat, poate fi personalizat la cererea clientului. Tiparirea 3D este realizata cu ajutorul imprimantei Tevo Delta “Little Monster”. Cu ajutorul acestei imprimante 3D putem realiza obiecte cu o dimensiune de imprimare de pana la 500 mm inaltime si diametru de pana la 340 mm, foarte mari comparativ cu majoritatea imprimantelor. Pentru moment imprimanta 3D este echipata cu o duza de extrudare de 0,4 mm, realizand obiecte foarte fine cand grosimea stratului este setata la 0,2 mm.

Apeland la serviciile 3D Print ale Magnetic Promo SRL poti fi sigur ca vei obtine produse de calitate, deoarece experimentam si inovam continuu. De exemplu, imprimanta 3D a fost dotata cu un Raspberry PI pentru control imbunatatit, cu diverse componente printate 3D pentru a imbunatati circulatia şi controlul filamentului. Asteptam cu mare interes dotarea imprimantei cu smoothere si inchiderea incintei de imprimare 3D cu plexiglas pentru a avea o temperatura de tiparire 3D constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *