puzzle persoanalizat print UV si taiere pe cutter plotter

Puzzle personalizat cu debitare cutter plotter Lasa un comentariu

Cutter Plotter-ul este un aparat cu numeroase avantaje, care permite personalizarea obiectelor dumneavoastră. De la autocolante pentru mașini și bannere publicitare, până la decorarea vitrinelor. Tot acest proces ține de creativitatea fiecăruia și de ce tip de obiect dorește să își personalizeze. Un puzzle personalizat se poate realiza cu ușurință prin tăiere la cutter plotter, pe diferite materiale, la alegerea clientului.

De data aceasta, clientul nostru a solicitat un obiect mai mic, însă creativ și distractiv pentru cei mici. Acesta a fost un puzzle magnetic cu sigla Orășelul Cunoașterii. La început, dimensiunile acestui puzzle personalizat erau mai mici, însă echipa Magnetic Promo s-a gândit să îi facă o surpriză şi să creeze şi varianta de 56,5 cm lungime și 17,5 cm lățime.

Cum se face un puzzle personalizat, pe folie magnetică?

Cu ajutorul unui program special au fost alese tipurile de piese de puzzle și inserate în grafică aleasă de către client. Apoi, cu ajutorul imprimantei UV, logo-ul a fost imprimat pe folia magnetică. În CorelDraw s-a introdus apoi grafica pentru acest puzzle personalizat, ca apoi să fie tăiat la cutter-plotter.

În funcție de dimensiunea acestuia, piesele de la puzzle magnetic au fost mărite, pentru a putea fi asamblate de către copii pe un whiteboard sau orice altă suprafață metalică. În plus, datorită tehnologiei de print UV şi a foliei magnetice, piesele vor avea şi rezistenţă în timp în utilizare.

 

Asamblarea pieselor pentru puzzle-ul magnetic
Piesele si grafica aleasă de client pentru debitare cutter plotter puzzle personalizat

Varianta finală a rezultat ca în pozele următoare și a creat bucurie pentru cei mari care l-au creat şi pentru mici care vor folosi acest puzzle personalizat pe folie magnetică.

Puzzle personalizat. Rezultat final la Magnetic Promo
Rezultatul final. Puzzle personalizat pe folie magnetică la Magnetic Promo
Puzzle folie magnetică personalizat la Magnetic Promo
Puzzle personalizat cu logo Orășelul Cunoașterii

Ce tipuri de materiale poate tăia un cutter plotter?

Cutter Plotter-ul nostru este un echipament specializat în tăierea de mare precizie a diferitelor materiale de maxim 3 mm grosime. Datorită lamelor subțiri și foarte ascuțite, acesta poate tăia în materiale precum:

  • folie autocolantă vinyl colorată
  • folie autocolantă vinyl printată
  • folie magnetică
  • hârtie
  • carton
  • priplak
  • forex

Dacă doriți să vă personalizați obiectele sau să faceți un cadou personalizat, Magnetic Promo va stă la dispoziție! Puteți alege nu numai servicii de cutter plotter, dar și print UV, print 3d, sublimare și laser cut pe pagina principală de internet ➡http://magneticpromo.ro/ sau la telefon 0762 749 009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *