tricou imprimat UV folie transfer

Cum functioneaza imprimarea UV? Lasa un comentariu

În acest articol vom vorbi despre ceea ce este de fapt imprimarea UV și de ce o imprimanta UV este atât de folositoare pentru clienții noștri.

În esență, ceea ce evidențiază această imprimantă în mulțime este tehnologia sa de tratare UV. Acest tip de imprimanta ne va permite să tipărim direct pe materiale diferite, cum ar fi acrilic, sticla sau metal, cu viteză record și detalii incredibile – cu toate acestea menținând cele mai înalte standarde industriale pentru procese de imprimare responsabile din punct de vedere ecologic! În acest articol vom explica cum funcționează imprimarea UV, ce poate face imprimanta UV și de ce este o alegere excelentă pentru cei care doresc să achiziționeze obiecte personalizate.

Printer UV
Printer UV

Ce este imprimarea UV?

Imprimarea UV este o formă de imprimare digitală care utilizează lumini ultra-violete (pe scurt, UV) pentru a usca cerneala pe măsură ce este imprimată. Pe măsură ce imprimanta distribuie cerneală pe suprafața unui material (numit “substrat”), lămpile UV special proiectate urmează imediat după aceea, întăresc – sau usucă – cerneala instantaneu. Inițial dezvoltat pentru uscarea rapidă a gelului de lustruit la manichiură, aplicațiile cu lumină ultravioletă s-au extins rapid pe piețele industriale și comerciale. Deoarece luminile UV usucă orice cerneală imprimată imediat, punctele de cerneală umedă nu au șansa să se răspândească odată imprimate, ducând la detalii mai fine și care rezistă mai bine pe obiectul personalizat. În plus, cernelurile tratate cu UV sunt rezistente la intemperii și oferă o rezistență crescută la decolorare. Acest proces de întărire este mai prietenos cu mediul înconjurător, deoarece produce puțini compuși organici volatili, miros și căldură. Imprimarea UV permite, de asemenea, utilizarea imprimantei pe materiale netradiționale, cum ar fi acrilic sau aluminiu, cât și personalizarea de obiecte înalte, care nu intră într-o imprimată obișnuită. De fapt, această imprimantă UV cu masă de imprimare ajustabilă este compatibilă cu cele mai multe substraturi de până la 11 cm grosime!

Printare UV.
Printare UV.

De ce iubim imprimarea UV

Introducerea imprimantei UV flatbed este un mare avantaj față de abilitățile noastre personalizate de producție. Capabilitățile actuale ale imprimantelor includ presă termică vinilă / digitală, ecranare de mătase și imprimare digitală cu solvent. Designul plat al imprimantei UV ne permite să producem aceleași lucrări de înaltă calitate ca și imprimantele cu solvent, numai că pe substraturi mai groase! Împrimanta UV poate sa tipareste pe materiale mai groase sau mai inalte, cum ar fi cuburi promotionale, pixuri, brichete, termosuri. Cu toate acestea, imprimanta UV poate realiza și comenzi în tiraje mici și medii la un cost redus. Din aceste motive o imprimantă UV poate fi un echipament foarte utilizat în producția publicitară și de personalizări!

Imprimantele cu imprimare UV sunt dotate cu unele dintre cele mai noi tehnologii de imprimare de pe piața de astăzi. Prin aducerea acestei tehnologii la Magnetic Promo, punem la dispoziție clienților noștri cele mai bune servicii de personalizare. În timp ce multe magazine mai mici oferă servicii de imprimare UV, Magnetic Promo aduce un plus de calitate si seriozitate in piata, la un cost rezonabil. Acest lucru ne face o firmă de referință pentru materiale personalizate pentru o gamă largă de obiecte promoționale și personalizări. Ne bucurăm astfel să fim furnizorul preferat de materiale promoționale al clienților noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *