Grosimea razei laser

Afla cat de groasa e raza de taiere laser Lasa un comentariu

Taierea cu laser:
Avantajele taierii cu laser sunt cu siguranta si multe si importante, printre acestea numarandu-se precizia de inalta calitate la crearea produselor. Astfel ca, rezultatul taierii cu laser este un produs extrem de finisat. Fiind foarte des intampinati de curiozitatea clientilor despre grosimea razei de taiere laser, ne-am gandit sa satisfacem curiozitatea tuturor celor care se lovesc de aceasta intrebare atunci cand isi doresc sa evite orice eroare la imbinarea elementelor debitate laser.

Mai jos va punem la dispozitie un tabel informativ in care veti gasi toate datele de care aveti nevoie atunci cand uzitati materiale cu compozitie diversa.

tabel grosime laser
tabel grosime laser

Exemplu!
Pentru a oferi explicatii suplimentare, va lasam mai jos un exemplu:

In cazul in care doriti sa creati un obiect din plexiglas de 5 mm grosime, spre exemplu o rama verde  in jurul unei piese albe, iar piesa are dimensiunea 70 x 70 mm in proiect si rama(partea interioara 70×70 mm si exteriorul de 80×80 mm) atunci se va obtine prin taiere laser ca piesa alba va avea dimensiunile de 69,5×69,5 mm, iar rama:
-dim. interioare->70,5×70,5 mm si
-dim. exterioare->79,5×79,5 mm.

Raza laser a luat 0,25 mm din fiecare latura, in timpul taierii. Va rezulta un joc de 1 mm intre cele doua piese imbinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *