Agenda - organizarea zilei

Agenda – solutia organizarii Lasa un comentariu

Prima agenda a aparut sub forma unu jurnal comercial in anul 1812. Ideea revolutionara a fost combinarea unui jurnal cu un calendar si a apartinut lui John Letts. Astazi, ne suna cunoscut datorita companiei Letts of London care produce de la jurnale la agende de vizitatori. Mandria si longevitatea companiei vine in urma tehnicilor folosite pentru crearea si legarea agendelor. Pastreaza cu tarie metodele stravechi si sunt necesare 27 de perechi de maini pana la finalizarea unei agende. Si noi am zis wow!

De la un simplu jurnal in care ne schitam gandurile si planurile, am ajuns la randuirea acestora pe zile. De la case regale pana la persoane ce gestionau diferite afaceri, agendele au patruns in randurile tuturor. Folosite in continuare ca un jurnal de activitati sau ca un organizator al zilelor si al atributiilor, agendele si-au gasit utilitatea.

Agenda, in zilele noastre

Datorita evolutiei timpurilor agenda este acum echivalentul organizarii sarcinilor. Au aparut nenumarate tipuri de agende ce difera de la aspectul copertilor pana la formatul paginilor.

Tot evolutia, insotita de utilizarea zilnica a telefoanelor si a calculatoarelor, a dus la transpunerea agendei in format electronic. Calendarul din telefon sau calculator a devenit noua agenda. Feluritele aplicatii cu liste si bife au devenit noile agende.

Noi insa, suntem inca fani ai agendei clasice. Agenda fizica ce se aseamana cu o carte, dar contine gandurile, ideile si sarcinile noastre. Cartea noastra zilnica care este practica si nu este stearsa de un virus. 🙂

Si cu siguranta nu suntem singurii. Deoarece alaturi de spiritul organizatoric, agendele sunt printre cele mai folosite produse de promovare. O agenda cu sigla sau numele companiei va oferi un impact de durata. De fiecare data cand vom pune mana pe agenda, vom vedea si inscriptia de pe coperta.

Promovare cu ajutorul agendei
Promovarea brand-ului cu ajutorul agendei. Noi va putem ajuta in personalizarea agendelor!

De ce ne plac agendele?

Organizare cu ajutorul agendei
Avantajele unei agende si cum o putem personaliza dupa bunul plac.
  • Scrierea de mana ne ajuta sa memoram informatiile auzite si notate mult mai rapid;
  • Este vizibila si la indemana, in comparatie cu o notificare careia daca i-am dat ignore, a disparut;
  • Spontaneitate: putem nota instant in agenda cand suntem in timpul unei sedinte sau a unei intalniri. (Toti mergem la intalniri cu agenda in mana, corect?);
  • Putem face semne care sa ne atraga atentia asupra importantei: sageti, linii, incercuiri etc. Semne care sunt ale noastre, personale si care vor avea un impact mult mai mare decat sublinierea pe calculator.
  • Putem adauga notite adezive de tot felul;
  • O putem personaliza dupa bunul plac: diferite inscrieri sau sigle pe coperta sau in interiorul agendei, pe pagini;
  • Poate deveni un obiect inedit de promovare, combinand stilul agendei cu personalizarea acesteia.

Si lista ar putea continua, din punctul nostru de vedere. Dupa cum spuneam: noua ne plac agendele!

Si pentru ca am adus vorba de personalizarea agendelor si oferirea unui aer inedit ce va va ajuta in promovarea brand-ului dumneavoastra, haideti sa vedem cum putem personaliza o agenda.

Cum personalizam o agenda?

Bineinteles, exista mai multe modalitati prin care putem personaliza o agenda. Noi astazi vom prezenta doar doua, mai exact gravura laser si imprimarea UV. Aceste metode le utilizam cu succes de cativa ani in atelierul Magnetic Promo si ajuta in personalizarea agendelor rapid si la un cost optim.

Gravura laser a agendei

Agenda personalizata
Personalizarea unei agende cu ajutorul gravurii laser. Atelierul nostru va poate ajuta in promovarea brand-ului dumneavoastra.

Gravura laser este o tehnica speciala de inscriptionare pe diferite materiale precum lemn, piele, carton, materiale textile. Presupune imprimarea materialelor cu ajutorul unui fascicul de lumina ce urmeaza un model realizat de un software specializat. Este o procedura deosebit de delicata si complexa insa tocmai aceasta asigura acuratete si durabilitate in timp.

Mai multe informatii despre cum putem personaliza o agenda prin gravura laser, gasiti pe website-ul nostru.

Imprimarea UV a agendei

Reprezinta o forma de imprimare digitala aparuta ca alternativa la metodele clasice care foloseau solventi pentru calitate si uscare. Procedura presupune generarea unei densitati mari de cerneala si luciu, peste care este aplicata lumina ultravioleta. Este o metoda nepoluanta, rapida si durabila in timp. Un alt mare avantaj al imprimarii UV este gama larga de materiale pe care poate fi efectuata.

Este printre cele mai raspandite tehnici de personalizare a materialelor promotionale si de marketing.

Gasiti mai multe avantaje si informatii, cat si exemple de print UV pe website-ul nostru.

Asadar, daca sunteti ca si noi, fani ai agendelor clasice, sau doar in cautare de o modalitate de a va promova brand-ul, va asteptam pe website-ul nostru.

Si sa nu uitam, o agenda poate fi si un bun cadou, mai ales daca o si personalizam 🙂

Cadou inedit: agenda personalizata
O agenda personalizata poate deveni obiectul unui cadou inedit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *