Carti de vizita personalizate

Cum realizam carti de vizita personalizate? Lasa un comentariu

Subiectul zilei de astazi: carti de vizita personalizate.

De ce? Pentru ca sunt modalitatea noastra de prezentare proprie atunci cand intalnim o persoana noua. Pentru ca folosim carti de vizita in mod frecvent si pentru ca ne dorim ca acestea sa ne reflecte pe noi si businessul nostru intr-un mod aparte.

Cartile de vizita au devenit un obiect comun pentru cei care au propriul business sau care activeaza in domeniul vanzarilor. Dar cartile de vizita nu sunt un simplu obiect. Reflecta imaginea noastra si a companiei si tocmai de aceea trebuie sa fie perfecte, interesante, informative si tinute minte intr-un mod aparte.

Cum realizam carti de vizita personalizate?

Cartile de vizita personalizate se pot realiza pe o mutitudine de materiale si foosind o multitudine de tehnici.

Exemplul nostru: carti de vizita realizate din carton negru gros, cu forma unei jumatati de clopot pe o laterala.

Pasul 1: realizarea schitei pentru carti de vizita

Realizam schita pentru cartile de vizita in baza informatiilor primite de la client. In cazul nostru formatul este cel clasic dreptunghiular, dar una din laterale va lua forma unei jumatati de clopot.

Carti de vizita personalizate

Pasul 2: alegerea materialului pentru carti de vizita personalizate

Pentru exemplul nostru scopul este realizarea de carti de vizita din carton de 600 g. Dat fiind faptul ca aceste cartoane se gasesc in piata la un maximum de 350 g, a trebuit sa ne adaptam. Motiv pentru care am utilizat 2 foi de carton de 300 g lipite intre ele cu adeziv puternic pentru a ajunge la cele 600 g propuse. 300 g + 300 g = 600 g, simplu!

Pasul 3: taierea cartilor de vizita

Taierea cartilor de vizita o vom realiza cu ajutorul laserului. Atelierul nostru foloseste un gravator laser Thunder Laser Nova 51.

Vom transmite catre gravatorul laser schita cartilor de vizita pentru a putea incepe procesul de taiere laser. Amplasam cartonul pe masa laserului, setam pozitionarea acestuia pe carton si pornim la treaba! 🙂

Pasul 4: verificarea cartilor de vizita

Verificam rezultatul dupa debitarea laser. Daca totul a fost incadrat bine si nu sunt necesare modificari mergem mai departe. In cazul in care nu suntem multumiti de rezultat vom ajusta coordonatele laserului pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Rezultatul final

Urmatorul pas: imprimarea cartilor de vizita

Pasul urmator este imprimarea cartilor de vizita cu informatiile clientului. Din motive GDPR si de confidentialitate, nu vom afisa imaginea finala. Dar va putem spune ca imprimarea se va realiza cu ajutorul unei imprimante UV. Aceasta ajuta la oferirea unei rezistente mult mai mari in timp a culorii. Imprimarea UV este de asemenea o procedura ecologica datorita uscarii culorii sub lumina ultravioleta si nu cu ajutorul solventilor daunatori.

Cum poti avea si tu carti de vizita personalizate?

Simplu: dupa ce iti arunci un ochi pe websiteul nostru ca sa ne cunosti, ne suni la numarul de telefon +40 770.689.689 sau ne trimiti un e-mail la adresa office (at) magneticpromo.ro.

Atelierul nostru te asteapta sa incepem impreuna proiecte noi de personalizare, de carti de vizita si nu numai! 🙂

De asemenea, daca si tu esti pasionat de debitare si gravura laser si te ocupi cu asta in businessul tau, iti recomandam gravatoarele laser Thunder Laser din toata inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *