Personalizare casca moto

Personalizare casca moto 1

Astazi va prezentam un exemplu de personalizare casca moto.

Stickerele se lipsesc foarte usor, dar avem totusi nevoie de grija si rabdare. Ele se vor lipi imediat, iar daca nu am gasit pozitia dorita din prima, dezlipirea stickerului va duce la pierderea adezivului. Scaderea rezistentei adezivului va duce la deteriorarea stickerului in timp si dezlipirea acestuia de pe casca moto.

Personalizare. Un cuvant care ne spune multe, dar care ne duce cu gandul in special la originalitate. La cum putem transforma obiecte obisnuite in adevarate opere de arta. La cum putem transforma ideile noastre in realitate.

Poate ca acum nu ai buget pentru o casca noua. Sau poate ca doar vrei sa ii oferi un aer diferit si original. Noi am gasit o solutie de personalizare casca moto la care poti apela cu usurinta si tu! In plus, aceasta personalizare casca moto nu costa mult.

De ce materiale avem nevoie pentru personalizare casca moto?

  • Imaginea sau desenul dorit in format vectorial;
  • Folie transparenta adeziva;
  • Casca moto din dotare … poate fi noua sau veche, cu urme de uzura sau nu. 🙂

Ce echipamente vom folosi pentru personalizare casca moto:

  • Imprimanta UV (imprimarea sub lumina ultravioleta asigura o rezsitenta in timp mult mai mare si nu este daunatoare mediului);
  • Cutter-Plotter (taierea/decuparea imaginii/desenului exact pe contur, cu precizie milimetrica).

Pasul 1: Pregatim sablonul de imprimare si taiere

Personalizare casca moto: sablon

Pentru orice imagine sau desen pe care dorim sa il imprimam, va trebui sa definim un contur. Dupa imprimare, sablonul urmeaza a fi taiat si aici vom avea nevoie de acest contur. In lipsa acestuia va trebui sa taiem direct pe conturul pozei, iar aceasta poate duce la deteriorarea aspectului final al imaginii, care va arata neglijent. Pe scurt, se va taia din poza in sine si automat imaginea finala nu va mai fi cea dorita.

Pasul 2: Printam imaginea dorita

Vom printa imaginea pe o folie transparenta adeziva la imprimanta UV.

Imprimarea sub lumina ultravioleta ofera o rezistenta in timp a culorii mult mai mare. Iar spre deosebire de imprimantele clasice, imprimanta cu UV este ecologica. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu utilizeaza solventi de uscare daunatori mediului inconjurator.

Personalizare casca motocicleta

Pasul 3: Taiem sablonul pentru personalizare casca moto

Personalizare casti moto

Acum este momentul in care acel contur al imaginii despre care vorbeam putin mai devreme, vine in ajutor. 🙂 Vom taia imaginea imprimata cu ajutorul unui cutter-plotter, urmarind conturul definit anterior. Avand posibilitatea de a avea o margine de siguranta, cand vom taia imaginea vom avea si o marja de siguranta.

Rezultatul dupa imprimare si taiere

Personalizarea unei casti de motocileta

Modelul nostru a fost cel al unui fluture (desen). Ne-am propus sa folosim imprimarea UV si taierea la cutter-plotter pentru dimensiuni diferite ale desenului original. In acest fel, putem aplica mai multe sitckere pe casca.

Ce dorim sa mentionam este ca in cazul stickerelor pentru casca moto trebuie sa avem mare grija la dimensiuni. Pentru orice obiect care nu are suprafete plane, trebuie sa stabilim dimensiunea in asa fel incat stickerul sa nu ocupe prea mult spatiu. Cu cat stickerul este mai mare, cu atat lipirea nu se va putea face complet, datorita curburii castii. Se vor prinde bule de aer, se va indoi, iar rezultatul final nu va fi cel dorit.

Pasul 4: Lipirea pe casca

Acum imaginea este gata imprimata si decupata, urmand sa fie aplicata pe casca. Trebuie sa avem in vedere faptul ca grafica este bine sa fie la o dimensiune redusa, pentru a se lipi pe casca fara bule de aer sau deformari vizibile ale imaginii. Astfel rezultatul final va arata elegant si precis, fara distorsionari ale imaginii.

Casca moto personalizata

Rezultatul final

Parca fluturii au venit o data cu casca. 🙂

Sigur ti-am starnit si tie interesul. Oricand te decizi sa faci si tu o personalizare casca moto sau motocicleta, te asteptam in atelierul nostru Magnetic Promo. Sau alte tipuri de casti, precum cele de bicicleta, skateboard, fotbal american, hochei sau de munca. Astfel iti vei putea deosebi usor casca dintr-o multitudine de alte casti similare ca forma, dimensiune sau culoare.

Te putem ajuta oricand cu:

Daca ai nevoie de mai multe informatii privind personalizarea produselor ne poti scrie la adresa: office (at) magneticpromo.ro sau suna la numarul de telefon +40770.689.689.

One Comment

  1. buna cat ar costa sa pun ceva desene sau modele verde fluorescent pe o casca neagra sa fiu vizibil in trafic? ce recomanzi vopsire sau lipire autocolant? ms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *