Agenda: 5 lucruri interesante

5 lucruri interesante despre agende Lasa un comentariu

Ce este interesant sa afli despre agende?

  1. Prima forma de agenda a aparut in anul 1812 sub denumirea de jurnal comercial. Aceasta combina jurnalul obisnuit cu calenadrul. Ideea i-a apartinut lui John Letts din cadrul companiei Letts of London.
  2. Unika este cel mai mare producator de agende din piele din Romania. Unika a produs primul set de agende din piele lucrate manual in anul 2007.
  3. Agenda electronica (electronic organizer) a fost inventata in India, de omul de afaceri Satyan Pitroda in anul 1975. In cadrul acesteia se putea tine un jurnal, o lista de adrese si un calendar. Agendele electronice au inceput sa isi piarda popularitatea o data cu evolutia calculatoarelor si aparitia telefoanelor mobile.
  4. Celebrul producator Casio a inceput sa fabrice agende electronice la inceputul anului 1990. In tara noastra compania japoneza Casio este mai mult cunoscuta pentru productia de ceasuri.
  5. Sunt printre cele mai utilizate obiecte promotionale. Agendele pot fi personalizate prin diferite tehnici precum gravura laser, imprimare UV  sau imprimare serigrafica.

Daca sunteti si voi fani ai agendelor va asteptam pe website-ul nostru. Va putem ajuta in personalizarea agendelor prin diferite tehnici fie in scop personal, de promovare sau pentru un cadou original. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *