Etichete personalizate

Etichete personalizate pentru aparate de cafea Lasa un comentariu

La inceput de saptamana, ne-am gandit sa povestim mai multe despre subiectul etichete personalizate. SI mai exact despre etichetele personalizate pe care le avem in jurul nostru in fiecare zi. Pe care le vedem, le cunoastem si fiecare dintre acestea ne aduce un pic mai aproape de fericire. 🙂

Pentru ca marea majoritate dintre noi suntem iubitori de cafea si pentru ca suntem cu gandul si la cei care ne aduc cafeaua, ne-am gandit sa scriem despre etichetele pentru aparatele de cafea. Acestea sunt cele mai populare in diminetile in care suntem preocupati de optiunile oferite in schimbul unui jeton sau al unei banconete de 1 leu…

Cum realizam etichete personalizate pentru aparatele de cafea?

Etichetele pentru automatele de cafea pot fi realizate in functie de nevoile tale. Ne referim aici atat la dimensiuni, cat si la materialele din care sunt confectionate. Putem realiza de la etichete din plastic, pana la etichete metalice. De asemenea, putem avea etichete simple, sau etichete adezive, in functie de automatul tau si de modalitatea in care poti amplasa etichetele pe el.

Pasul 1:

Definim sablonul pentru imprimare: stabilim designul etichetelor in functie de felul in care dorim sa arate. Suntem atenti la:

  • forma etichetelor;
  • dimensiunea etichetelor;
  • stilul de scriere si dimensiunea acestuia;
  • pozitia textului pe eticheta;
  • culoarea fontului (in functie de materialul pe care urmeaza sa imprimam).

Pasul 2:

Imprimam etichetele personalizate pe materialul ales (plastic, hartie, carton etc.) cu ajutorul imprimantei UV. Imprimarea sub lumina ultravioleta ofera o rezistenta a culorii mult mai mare in timp. Este de asemenea un proces ecologic, deoarece uscarea culorii se face cu lumina ultravioleta si nu cu solventi daunatori mediului.

Durata imprimarii difera bineinteles de la un proiect la altul.

Daca luam exemplul unei planse de 900 x 600 mm din plastic pe care dorim sa imprimam, procesul dureaza circa 30 de minute.

Pasul 3: 

Taiem etichetele personalizate la cutter-plotter. Acesta ne ajuta in taierea cu precizie a etichetelor, exact pe dimensiunea stabilita de la inceput.

Daca luam exemplul unei planse de 900 x 600 mm din plastic pe care dorim sa o taiem, procesul dureaza circa 30 de minute.

Pasul 4:

Ambalam etichetele pentru livrare.

Gata! Poti veni sa le ridici 🙂

Rezultat final: etichete personalizate

In exemplul nostru am realizat etichete pe material negru din plastic. Culoarea scrisului este alba si am incadrat textul la mijlocul etichetei.

Magnetic Promo

Bineinteles, suntem aici sa te ajutam si cu alte tipuri de etichete cu utilizari diferite. Poti gasi mai multe exemple pe websiteul nostru!

Si daca esti in cautare de produse promotionale si marketing sau alte tipuri de personalizari, te asteptam in atelierul nostru Magnetic Promo.

Te putem ajuta inclusiv cu proiecte de gravura si debitare laser cu ajutorul mult indragitului nostru laser Thunder Laser Nova 51.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *