Gravura laser: bricheta

Gravura laser: sedinta foto cu o bricheta Lasa un comentariu

Gravura laser este o tehnica de prelucrare laser, utilizata din ce in ce mai mult in ziua de astazi. Gravura laser este procedura perfecta pentru personalizarea obiectelor prin arderea suprafetei acestora in baza unui model.

Astazi ne-am gandit sa luam ca si exemplu un obiect simplu, utilizat cel putin o data de noi toti. Si ne-am gandit la bricheta.

Este un obiect simplu si uzual, dar care poate fi facut special in doar cateva minute cu ajutorul gravurii laser. Dar cel mai bine iti aratam 🙂

De unde am plecat? 

Totul a inceput de la o bricheta metalica, vopsita in alb, careia eram siguri ca ii putem oferi un aer diferit. In partea dreapta o sa poti vedea in mai multe imagini, starea initiala a brichetei noastre.

Primii pasi in gravura laser

Prima data ne-am asigurat ca bricheta este bine curatata de orice fel de impuritati pe suprafata. Iar mai apoi am cautat in sertarele imaginatiei o idee, un model pe care sa il gravam.

Gravura laser este o tehnica foarte precisa si minutioasa si orice detaliu conteaza. Asa ca modelul ce urma a fi imprimat a fost cautat cu mare atentie, in asa fel incat sa nu ne impiedicam de pixeli.

Sa trecem la treaba!

O data ce ne-am asigurat ca bricheta este pregatita si ca avem desenul pe care dorim sa il gravam, am trecut la treaba.

Am introdus desenul intr-un program de editare si l-am corelat si dimensionat pentru bricheta noastra. Dupa aceea am transmis schita catre gravataorul nostru laser Thunder Laser Nova 51. Am asezat bricheta pe masa laserului, am calibrat capul laserului si Start. 🙂

Gravare laser: bricheta

Vrei sa vezi rezultatul final dupa gravura laser a brichetei?

Suntem siguri ca vrei, asa ca nu te mai tinem in suspans. Iata:

Si acesta a fost doar un mic exemplu. Gravatorul laser ne ajuta sa personalizam si obiecte mai mari decat o bricheta, avand o suprafata de lucru efectiv de 1300 x 900 mm.

Puteam realiza chiar si obiecte decorative si jucarii pentru copii complet de la zero. Important este doar sa ai imaginatia la indemana!

Magnetic Promo

Daca ti-am atras atentia si ai vrea sa iti personalizezi si tu obiectele preferate sau vrei sa realizezi o companie de promovare de tinut minte, te asteptam in atelierul nostru Magnetic Promo. Vino sa ne vezi si sa afli mai multe idei. Cine stie ce proiecte noi de taiere si gravare laser vom realiza impreuna?

Si daca ai nevoie rapid de mai multe informatii, ne poti scrie la office (at) magneticpromo.ro sau suna la numarul +40.770.689.689.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *