Cum sa fii vizibil? Lasa un comentariu

A fi vizibil este o conditie pe care orice afacere care doreste sa creasca si sa fie observata trebuie sa o indeplineasca. Pe langa vizibilitatea obtinuta prin tehnici si strategii de promovare, a fi vizbil inseamna si sa fii usor de gasit de clientii tai. Indiferent daca vorbim despre un local, o librarie, un restaurant sau o asociatie de proprietari, trebuie sa fii usor de observat. 🙂

Acest aspect de vizbilitate in piata este esential, fiind diferenta intre a dezvolta o afacere sau a o inchide.

Placile de identificare a firmei si rolul lor in a fi vizibil

Ce sunt placile de identificare?

Placile / panourile de identificare sunt panouri de diferite forme si dimensiuni pe care afacerile sau firmele obisnuiesc sa le afiseze la intrare. Indiferent daca vorbim despre un birou notarial sau despre un santier, toate este bine sa fie marcate. Astfel clientii, furnizorii sau angajatii potentiali te vor descoperi in piata si vor fi convinsi ca au ajuns la locul potrivit.

Aceste placi de firma pot fi confectionate din diverse materiale, insa avand in vedere ca sunt mai mereu la exterior, trebuie utilizate materiale rezistente la factorii de mediu.

Care este rolul placilor de identificare?

Este simplu: devii vizibil si usor de gasit. Spre exemplu, daca ai un cabinet notarial intr-un bloc de locuinte, o placuta de identificare ii va ajuta pe clienti sa ajunga la tine. Sau sa afle ca existi si, in viitor, sa apeleze la serviciile tale.  Rolul placilor de identificare este acela de a te face observat prin afisarea numelui afacerii tale si, poate, a specificului tau. De asemenea, iti poti ajuta clientii sa ajunga la tine mentionand pe placuta exact adresa (spre exemplu etajul sau interfonul).

Tot placile de identificare sunt de ajutor in cazul asociatilor de locatari, in cazul in care doresti sa expui adresa exacta a cladirii. Placile de identificare reprezinta o obligatie legala in cazul in care vrei sa marchezi santierul pe care efectuezi lucrari, sa informezi publicul despre anumite riscuri in zona ( sau doresti sa marchezi vatra stupinei.

Cum realizam placi de identificare pentru o afacere vizibila?

Din ce materiale se pot confectiona placile?

Ce este important in realizarea placilor de indentificare este ca materialul din care sunt confectionate trebuie sa fie foarte rezistent. De ce? Pentru ca in general aceste placi sunt expuse in mediu extern si supuse la diferiti factori de mediu. Asa ca placutele trebuie sa reziste la ploaie, vant, inghet, caldura excesiva, radiatie solara puternica. Pentru a oferi aceasta rezistenta este indicat sa folosesti materiale precum:

  • ABS – denumirea completa este “Acrylonitrile butadiene styrene” si este un compus al polistirenului.  Placile de identificare realizate din ABS se remarca prin comportament foarte bun la termoformare, rezistenta sporita la impact si rigiditate ridicata;
  • Metalex –  este un material plastic semirigid, pe baza de ABS care are o buna rezistenta si capacitate de prelucrare;
  • Plexiglas –  este un material plastic rigid cu o foarte buna rezistenta si capacitate buna de prelucrare.
  • Alucobond;
  • Dibond;
  • Placi aluminiu;
  • Placi din cupru.

Cum pot si prelucrate si personalizate placile de identificare a unei afaceri?

Exista mai multe variante prin care placile de identificare a firmei pot fi personalizate. Noi ti le recomandam pe urmatoarele doua:

  • Gravarea laser

Procesul de gravare laser este unul eficient, precis si foarte rezistent in timp. Se realizeaza cu ajutorul unui gravator laser. Acesta functioneaza cu un fascicul laser ce graveaza in material textul, sigla sau emblema dorita. Pe traseul razei laser se creeaza niste canale care raman marcate in material. Tot gravatorul laser este utilizat si pentru decuparea placutelor pe dimensiunea si forma dorita de tine.

  • Imprimarea UV

Printarea UV are la baza un compus care, odata aplicat pe suprafata materialului, este uscat instantaneu de catre o lumina ultravioleta. Tehnica printului UV depaseste metodele traditionale de printare digitala, aducand o serie de avantaje, printre care enumeram calitatea ridicata a imprimarii si imprimarea pe diverse suprafete. In plus, rezistenta indelungata a lucrarii la lumina UV si factorii exteriori.

Putem folosi placi de identificare a firmei si in interior?

Bineinteles! Sunt de mare ajutor in marcarea birourilor, a salilor de sedinte sau a unitatilor sanitare. Iar daca sediul tau se afla intr-o cladire cu mai multe companii, poti afisa placa de identificare a afacerii tale atat la intrarea in cladire cat si la etajul la care se afla birourile. Placile te vor face vizibil si vor da o nota de eleganta chiar de la intrare.

Cum te putem ajuta?

Proiectele tale sunt importante pentru noi. Daca esti in cautare de prelucari laser, imprimari UV sau 3D, de produse magnetice realizate pe comanda sau diferite obiecte personalizate dupa bunul tau plac, aici suntem. Doar da-ne un telefon la numarul +40.770.689.689 sau scrie-ne un e-mail la adresa office (at) magneticpromo.ro.

Atelierul nostru Magnetic Promo se axeaza pe personalizarea obiectelor in functie de nevoile tale. Asa ca te asteptam pe websiteul nostru magneticpromo.ro! 🙂

Nu uita de websiteul nostru ThunderLaser.ro unde gasesti echipamente dedicate prelucrarilor laser. Esti binevenit, fie ca esti in cautarea unui echipament sau doar vrei sa descoperi ce mai putem realiza noi cu ajutorul unui gravator laser.

Magnetic Promo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *