Semnalistica Covid-19 Lasa un comentariu

Semnalistica Covid-19 este unul dintre subiectele cele mai discutate din ultima perioada. Tocmai pentru ca masurile de protectie sunt solutia pentru a ne mentine siguranta noastra si a celor din jur. Semnalistica Covid-19 face parte dintre masurile pe care noi, cu totii detinatorii de companii, trebuie sa le aplicam. Altfel, cum ar fi sa fim nevoiti sa ne suspendam activitatea pentru doua, trei sau chiar patru saptamani?

Este extrem de important sa afisam aceste mesaje pentru a ne asigura ca toata lumea va respecta indicatiile pentru combaterea raspandirii virusului Covid-19. Noi am spus de fiecare data ca impactul viziual conteaza foarte mult si tocmai acesta este rolul acestor afise si placi informative.

Cu ce idei de signalistica am venit noi?

Desi ne-am dori sa ne trezim maine dimineata si virusul sa fi disparut, va mai dura ceva timp pana acest lucru se va intampla. Sau vom dezvolta imunitate la el. Insa tocmai pentru ca oricare dintre aceste doua variante nu sunt cuantificabile in timp inca, noi ne-am ocupat de realizarea de afise Covid-19 durabile. Adica atat rezistente in timp, cat si la factori de mediu, ca sa poata fi expuse in conditii variate.

Putin mai jos, vrem sa iti aratam cateva dintre produsele din categoria de Semnalistica Covid-19 cu care te putem ajuta. Toate afisele sunt realizate de la zero in atelierul nostru, utilizand materiale durabile care sa iti ofere siguranta ca nu va trebui sa le schimbi o data la cateva zile, saptamani sau luni.

Semnalistica Covid-19: afise

Afis Covid-19: poarta masca

Probabil unul dintre cele mai comandate afise pentru combaterea raspandirii virusului Covid-19. Ba chiar unul dintre primele aparute. Asa ca este evident ca se afla si in colectia noastra de produse de signalistica Covid-19.

Purtarea mastii de protectie este una dintre masurile de preventie menite sa limiteze transmiterea de infectii respiratorii, printre care si infectia determinata de coronavirus (Covid-19). Mastile ajuta la limitarea raspandirii germenilor. Cand o persoana vorbeste cu tine, tuseste sau stranuta se elibereaza in aer mici picaturi ce contin agenti patogeni care pot infecta persoanele din jur. Purtarea mastii poate preveni contaminarea celorlalte persoane.

Asa ca expunerea unui Afis Covid-19: poarta masca este la fel de important ca si purtarea mastii in sine.

Afis: poarta masca

Afis Covid-19: pastreaza distanta

Purtarea mastii este bineinteles cea mai importanta si eficienta masura de protectie. Insa nu este singura masura pe care trebuie sa o aplicam. Pastrarea distantei fata de alte persoane este de asemenea extrem de importanta. Un Afis Covid-19: pastreaza distanta ii va atentiona si informa pe oameni ca trebuie sa mentina distanta minima obligatorie. Astfel, se vor evita aglomeratiile la receptie sau casa de marcat si lumea va fi protejata prin respectarea masurilor impuse. Poti gasi afisul Covid-19: pastreaza distanta aici.

Afis Covid-19: foloseste dezinfectant

Un alt afis extrem de important care se alatura celor pentru purtarea mastii si pastrarii distantei minime. Spalarea si dezinfectarea mainilor este masura de protectie prin care ne asiguram ca nu ne infectam prin atingerea de diferite suprafete. De fiecare data cand luam contact cu suprafete straine, trebuie sa ne dezinfectam si spalam mainile. Si tocmai pentru ca atunci cand mergem intr-un magazin sau o farmacie, de exemplu, nu avem posibilitatea de a ne spala pe maini, atunci vom folosi dezinfectant. Ca si comercianti, trebuie sa ne asiguram ca avem atat dezinfectant la dispozitie dar si ca acesta este marcat corespunzator. In asa fel incat sa atraga atentia si sa fie vizibil si usor de gasit. Gasesti afisul Covid-19: foloseste dezinfectant aici.

Afis: foloseste dezinfectant

Toate afisele de mai sus sunt confectionate din material ABS, care este rezistent la factorii de mediu (ploaie, inghet, caldura mare). Afisele prezinta pe spate o folie adeziva pentru a ne asigura ca tu le poti atasa usor de suprafata pe care doresti sa le expui. Bineinteles, atasarea se poate face si cu folie magnetica, in cazul in care vrei sa plasezi afisele pe o suprafata metalica si apoi sa le dai jos fara a lasa urme. Trebuie doar sa ne spui si vom gasi solutia optima pentru tine. Mesajul afiselor este gravat laser pe materialul ABS. Ceea ce inseama ca nu se va sterge, nu se va deteriora si nu isi va schimba culoarea. Iata de ce spuneam ca afisele noastre Covid-19 au fost gandite sa reziste in timp.

Semnalistica Covid-19: stickere

Sticker Covid-19: pastreaza distanta

Sticker Covid-19: pastreaza distanta

Asemeni afisului de mai sus, acest sticker ne ajuta sa semnalizam distanta minima obligatorie. Diferenta o face faptul ca acest sticker se lipeste direct pe podea sau pe perete si te ajuta sa formezi un rand ce pastreaza distanta de 1,5 m. Astfel oamenii vor sti exact unde sa se situeze atunci cand asteapta sa ajunga la casa sau la receptie. Aglomeratia va fi evitata, iar persoanele care asteapta la rand vor fi protejate, asigurandu-se distanta minima. Gasesti stickerul Covid-19: pastreaza distanta aici.

Sticker Covid-19: asteapta aici

Acest sticker face si el parte din categoria de produse Covid-19 destinate amplasarii pe podea. Este perfect atunci cand vrei sa semnalizezi sau marchezi locul in care o persoana trebuie sa astepte. Scopul stickerului este tot acela de a pastra distanta minima de siguranta. Este o alternativa a stickerului clasic cu pastrarea distantei de 1,5 sau 2 m. Este de ajutor atunci cand vrei sa indici locul unde o persoana trebuie sa astepte spre exemplu pentru a trece prin triaj. Daca ne gandim la intrarea intr-o cladire sau intr-o clinica medicala. Pentru a evita formarea unei aglomeratii in interiorul cladirii, poti folosi acest sticker pentru a marca locul de asteptare. Astfel, te asiguri ca oamenii vor sta la distanta pana ce vor ajunge la triaj. Gasesti stickerul Covid-19: asteapta aici, aici.

Semnalistica Covid-19: Sticker Covid-19: asteapta aici

Stickerele de mai sus sunt realizate din material ignifug, avand spatele adeziv care se poate atasa direct pe podea. Durata de viata a stickerului pe podea este de peste 6 luni, iar culoarea rezista in conditii de exterior pana la 4 ani.

Ce alte produse din categoria Semnalistica Covid-19 mai poti gasi la noi?

Bineinteles, produsele despre care am povestit astazi sunt doar o parte din cele pe care le poti gasi pe websiteul nostru. Mai jos iti lasam si celelalte produse pe care le gasesti in categoria signalistica Covid-19:

Iar daca ai si alte necesitati de realizare de materiale de signalistica pentru Covid-19 sau doar pentru PSI/SSM, noi te putem ajuta sa le proiectam rapid si in mod durabil.

Ce mai putem face pentru tine?

Proiectele tale sunt importante pentru noi. Daca esti in cautare de prelucari laser, imprimari UV sau 3D, de produse magnetice realizate pe comanda sau diferite obiecte personalizate dupa bunul tau plac, aici suntem. Doar da-ne un telefon la numarul +40.770.689.689 sau scrie-ne un e-mail la adresa office (at) magneticpromo.ro.

Atelierul nostru Magnetic Promo se axeaza pe personalizarea obiectelor in functie de nevoile tale. Asa ca te asteptam pe websiteul nostru magneticpromo.ro🙂

Si bineinteles, nu uita de web-siteul nostru ThunderLaser.ro unde gasesti echipamente dedicate prelucrarilor laser. Esti binevenit, fie ca esti in cautarea unui echipament sau doar vrei sa descoperi ce mai putem realiza noi cu ajutorul unui gravator laser.

Magnetic Promo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *