Achizitii prin SEAP

Toate produsele Magnetic Promo SRL sunt disponibile si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).

Ne mandrim ca suntem inregistrati si in SEAP. Orice produs magnetic sau nemagnetic din magazinul on-line doriti sa procurati, acesta este disponibil si prin platforma SEAP de achizitii publice sau licitatii electronice. Trebuie doar sa discutam inainte ca sa intelegem/recomandam solutia cea mai buna si sa aflam cantitatea dorita, iar de restul de ocupam noi.

Daca reprezentati o institutie publica, gradinita, scoala, liceu, facultate/universitate, unitate militara, primarie, muzeu, prefectura, regie autonoma, alta forma de companie detinuta de stat, daca participati in licitatii unde aveti nevoie de transparenta in achizitiile publice, va putem ajuta cu identificarea produselor care va intereseaza in SEAP. Mai mult, pentru astfel de achizitii prin SEAP am deschis si cont in Trezorerie.

Pentru orice intrebari referitoare la achizitii de produse magnetice prin SEAP va rugam sa contactati un reprezentat al Magnetic Promo SRL la office@magnetic-promo.ro sau telefon 40.724.518.468. Vom gasi impreuna solutia cea mai buna.