Carti de vizita, flyere si brosuri

Cu ajutorul solutiilor avansate de printare si debitare va putem oferii o gama de solutii pentru afacerea dumneavoastra.

Carti de vizita

Cartea de vizita este un accesoriu indispensabil in afaceri.

Cartea de vizita, acest dreptunghi de obicei din carton, serveste drept mijloc de comunicare scris si grafic. Cartea de vizita te reprezinta in fata clientilor, colaboratorilor si partenerilor de afaceri prezenti si viitori.

Cartea de vizita contine de obicei urmatoarele informatii:

  • numele, logo-ul companiei si eventual sloganul acesteia,
  • prenumele si numele persoanei. (pentru a se evita confuziile numele de familie poate fi scris cu majuscule)
  • functia, scrisa de obicei cu caractere mai mici decat numele.
  • datele de contact : adresa postala, telefon, fax, e-mail, website

In prezent au aparut si carti de vizita moderne care reprezinta mai bine pe cel care le ofera. Astfel cartile de vizita ies in evidenta, fiind altfel decat majoritatea cartilor de vizita. Astfel putem gasi lucrari interesante precum:

  • carti de vizita magnetice,
  • carti de vizita din lemn sau pluta, gravate sau decupate,
  • carti de vizita din piele, gravate sau decupate,
  • carti de vizita din plastic transparent sau mat, imprimate cu cerneala UV
  • carti de vizita metalice, cu mesaj gravat laser si pulbere ceramica.

Dimensiuni carti de vizita

Cartile de vizita au avut in timp diverse formate si dimensiuni, adaptate la tara in care sunt oferite. Motivul este simplu: atunci cand oferi o carte de vizita ea trebuie sa se si incadreze intr-un port vizitcard sau o mapa de carti de vizita. Daca dimensiunile cartii de vizita nu sunt standard atunci cu greu isi va gasi loc mai departe.  La fel, atunci cand vrei sa realizezi design-ul unei carti de vizita, trebuie sa alegi mai intai formatul acesteia. Solutia este sa alegi pentru cartea ta de vizita dimensiuni standard  utilizate in Romania, 90 x 50 mm sau  85 x 55 mm.

Ca un fapt divers, dimensiunile unui card bancar sunt 85,6 × 54 mm, tocmai ca sunt apropiate de cele ale unei carti de vizita, deci isi gaseste usor loc in portofel sau portvizitcard.

Sa nu uitam insa ca multi oameni opteaza pentru formate atipice de carti de vizita. Astfel se ofera unicitate cartii de vizita si arata pana unde poate merge creativitatea posesorului (arhitect, designer, antreprenor etc). Printre acestea sunt cartile de vizita cu diverse forme (obiecte decupate pe contur), cele patrate, rotunde, cu fereastra sau cele pliate.

Magnetic Promo te poate ajuta atat cu carti de vizita standard cat si cu carti de vizita atipice, care sa te lase sa dai frau liber creativitatii tale si sa iesi in evidenta.

Flyer

Flyerele sunt cel mai ieftin si mai practic material publicitar de promovare a afacerii tale. Flyerele se pot oferi simplu pe strada, la targuri si expozitii, se pot plasa la intrarile in bloc sau in cutiile postale. Astfel potentialii tai clienti pot afla informaii valoroase despre cum ai putea sa ii ajuti dintr-un flyer interesant.

Deci prezenta flyerelor este esentiala in orice campanie de marketing pentru produsele tale. Pe langa campaniile on-line, media sau din presa scrisa, un flyer primit de clientul final poate reprezenta avantajul decisiv in realizarea unei vanzari sau a unei serii de vanzari.

Sa nu uitam ca fata de alte brosuri si prezentari, costurile tiparirii flyerelor sunt reduse iar efectul in piata se va vedea destul de repede.

Apeleaza astazi la un designer Magnetic Promo ca sa te ajutam cu design-ul flyerului tau si cu o oferta de pret!

Brosuri

O brosura este o lucrare tiparita sub forma de carte, de obicei cu scopul de a face reclama, sa prezinte un catalog de produse sau servicii, care cuprinde un numar redus de foi.

Fata de un flyer o brosura prezinta o lucrare mai serioasa prin care se promoveaza produse mai scumpe, tocmai datorita posibilitatii de a prezenta mai multe imagini si caracteristici ale ofertei tale.

Brosurile se pot realiza intr-o gama foarte larga de materiale, calitati, print, motiv penturu care este indicat sa programezi o discutie cu un angajat Magnetic Promo.

Esti interesat? Nu ezita sa ne contactezi.