Afișez toate cele 5 rezultate

Camasi Alder

Te invitam sa descoperi colectia noastra de camasi marca Adler.

Acestea sunt dedicate atat femeilor, cat si barbatilor. Vei gasi atat modele cu maneca lunga, cat si modele cu maneca scurta pe diverse culori.

Camasile sunt piese vestimentare care pot fi purtate aproape la orice ocazie. Ne putem gandi la la varianta formala, clasica (un eveniment, la birou etc), unde dorim sa fim imbracati business si cat mai aranjati. Sau ne putem gandi la o iesire cu prietenii intr-o seara de primavara, in care putem asorta o camasa chiar si la o pereche de blugi.

Indiferent de ocazia ta, camasa sigur se va potrivi perfect. Accesoriile vor face diferenta dintre un cadru formal si o iesire cu prietenii. 🙂

Pentru si mai multe produse din categoria Alder, te asteptam pe website!

Adler este o companie de textile din Cehia, cu lanturi de magazine online extinse in toata Europa (in mai bine de 25 de tari). Adler se remarca prin calitatea produselor si varietatea acestora.

Produsele Adler din colectia noastra sunt produse premium, variate, ce vin in diverse culori si marimi. In cadrul acestei colectii gasesti de la tricouri clasice si polo, pana la prosoape si sacose de cumparaturi. Bineinteles, tot aici, vei gasi si produse de protectie impotriva raspandirii Covid-19, cum ar fi mastile de protectie.