Afișez toate cele 8 rezultate

Fleece

Te invitam sa descoperi colectia noastra de Fleece de la Adler! Numai bune pentru sezonul rece!

Produsele din colectia Fleece sunt de calitate superioara, realizate din material izolant. In plus, exteriorul acestora este tratat special impotriva scamosarii.

Aici vei gasi atat Fleece-uri cu maneca lunga, dar si cateva modele cu maneca scurta (pe modelul de vesta). Ambele variante iti vor asigura un “invelis” calduros atunci cand vremea nu mai este de partea noastra si frigul incepe sa se instaleze.

Fleece-urile pot fi purtate fara nici-o alta piesa de imbracaminte deasupra in anotimpurile intermediare, cum sunt toamna si primavara. Pe timpul iernii vor fi secretul de sub jeaca ce iti va tine de cald in timp ce prietenii dardaie in asteptarea telecabinei.

Pentru si mai multe produse din categoria Alder, te asteptam pe website!

Adler este o companie de textile din Cehia, cu lanturi de magazine online extinse in toata Europa (in mai bine de 25 de tari). Adler se remarca prin calitatea produselor si varietatea acestora.

Produsele Adler din colectia noastra sunt produse premium, variate, ce vin in diverse culori si marimi. In cadrul acestei colectii gasesti de la tricouri clasice si polo, pana la prosoape si sacose de cumparaturi. Bineinteles, tot aici, vei gasi si produse de protectie impotriva raspandirii Covid-19, cum ar fi mastile de protectie.