Comunicare corporate

Comunicare corporate este o categorie dedicata companiilor, micilor afaceri si a tuturor operatorilor economici. Esti administratorul unei companii sau te afli in departamentul de marketing? Te ocupi de procese de marketing si promovare? Noi te asteptam cu produse care sa te ajute in promovarea si imbunatatirea vizibilitatii afacerii tale.

De la obiecte clasice personalizate dupa bunul tau plac, pana la obiecte inedite oferite cadou angajatilor la finalul unui an de succes.

Categoria Comunicare corporate este aici sa te ajute in procesele de marketing si promovare. Sau poate sa oferi un cadou inedit?! Poti alege sa personalizezi un pix cu denumirea companiei tale. Poti alege sa afisezi la intrarea in cladire o placa cu numele cabinetului sau biroului tau care sa atraga atentia tuturor trecatorilor. Poti alege sa le oferi angajatilor ecusoane care sa nu mai deterioreze uniformele sau hainele.

Dupa cum poate ai observat, gama noastra de servicii cuprinde suficiente optiuni de personalizare pentru a gasi o solutie pentru tine!

Te putem ajuta cu imprimare calitativa si cu rezistenta excelenta in timp. Atat la interior cat si la exterior. Asa ca fie ca vrei sa realizezi afise cu mesaje motivationale pentru birou sau vrei sa expui un afis sau un panou de santier in afara cladirii, imprimarea UV este aici sa te ajute.

Gravatorul nostru laser Thunder Laser te asteapta pregatit sa transforme simple materiale in adevarate opere de arta. Fie ca vorbim despre gravura sau despre simpla debitare a unui material. Precizia si acuratetea gravatorului laser va face ca produsul final sa fie intotdeauna de cea mai buna caliatate. Chiar daca vorbim despre un simplu pix metalic sau un termos din oxel inoxidabil sau despre o placa de intrare din ABS.