Afișez 1 - 12 din 16 rezultate

Martisoare magnetice realizate din material ABS (auriu/negru sau argintiu/negru) prin prelucrare laser.

Te invitam sa descoperi colectia noastra de martisoare realizate chiar de noi, in atelierul Magnetic Promo. Consideram ca venirea primaverii trebuie mereu sarbatorita si cum sa facem asta mai bine decat oferind martisoare originale.

Doamnele si domnisoarele vor purta in piept un martisor unicat si nu doar din punct de vedere al design-ului! Partenerii nostri de la Supermagneti ne-au ajutat sa cream pentru tine martisoare cu prindere magnetica. Si functioneaza cam asa: piesa (martisorul) are prins pe spate un super magnet neodim, iar tu vei putea face prinderea cu ce-al de-al doilea magnet neodim pus la dispozitie. Mai simplu nici ca se poate! 🙂

Dar ai idee ce inseamna asta cu adevarat? Nimeni nu isi va mai deteriora hainele in luna martie cu prinderile cu ace sau bolduri. Vei putea atasa martisorul chiar si pe piesele vestimentare din materiale fine.

Martisoarele realizate de noi sunt perfecte pentru bluze, tricouri, camasi si chiar si pulovere sau cardigane subtirele.

Te asteptam cu martisoare in doua variante:

  • auriu si negru;
  • argintiu si negru.

Daca si tu ai idei inovative, te asteptam cu mare drag in atelierul Magnetic Promo sa dam start proiectelor tale.

Si daca vrei chiar tu sa iti pui in practica ideile, te asteptam in magazinul nostru Thunder Laser pentru a iti gasi propriul gravator laser.