Agende personalizate

Agendele personalizate revin pe lista fiecarei firme cel putin o data pe an, cu 2-3 luni inaintea sarbatorilor de iarna. De ce? Deoarece agendele reprezinta un cadou personalizat care aminteste partenerilor pentru mult timp de tine si de firma ta… adica cam pe tot parcursul anului urmator. Deci merita investitia in agende personalizate de calitate si de impact, care sa fie utilizate cu placere de catre clientii si angajatii tai? Merita cu siguranta!

De ce agende personalizate pentru clienti? Deoarece agenda reprezinta o carte de vizita mai mare, dar spre deosebire de celalalte carti de vizita din teancul primit la ultima intalnire, agenda poate fi o unealta utilizata cu placere in fiecare zi de munca, asociind si firma ta cu utilitatea ei.

Da, am mentionat cu intentie ca poti oferi agende personalizate si catre angajatii tai. Astfel angajatii vor fi mai organizati, isi vor aminti mai usor detaliile ultimelor intalniri si vor crea o impresie mai buna in fata clientilor, colaboratorlor si furnizorilor cu care interactioneaza.

In colectia EGO de agende personalizate avem o multitudine de agende:

  • agende nedatate, datate sau saptamanale
  • agende cu dimensiuni diferite, de la standard A5 sau A4 pana la formate intermediare sau atipice (30×10 cm, 16×23,5 cm etc)
  • agende cu numar de pagini variabil, de la un numar compact de pagini pana la agende extinse, cu cate o pagina pentru fiecare zi a anului
  • agende cu sau fara informatii generale la inceput, cu diverse reclame sau mesaje amuzante intercalate, cu pagini albe sau marcate, cu calendar inclus sau fara.
  • agende cu coperti standard din mucava, carton standard sau chiar carton special, imitatii de piele sau piele.

Din aceasta varietate extrem de mare de agende rezulta si bugetele care trebuie alocate pentru achizitia si personalizarea agendelor, de la variante de agende economice sub 9 lei TVA inclus pana la variante de agende de lux. Totul este oferit incat sa reflecte cat mai bine imaginea firmei tale si ale produselor/serviciilor oferite de tine.

Ca personalizare, agendele pot contine cele mai variate imagini, logo-uri si texte, gravate laser sau taiate, imprimate UV, aplicate folio, timbru sec sau chiar realizate serigrafic.

Contacteaza-ne prin e-mail sau telefon cu o cerere de oferta pentru agende personalizate si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!