Afișez toate cele 4 rezultate

Agendele saptamanale sunt pentru cei organizati si care nu vor sa aiba o agenda voluminoasa, pentru fiecare zi. Cu o agenda saptamanala vezi dintr-o privire toata saptamana, folosesti prescurtari si un scris compact pentru intalnirile, discutiile si proiectele din fiecare zi. Astfel vei avea o situatie exacta cu activitatile de pe parcursul unei saptamani intregi fara sa dai multe pagini si sa faci calcule complexe. Iar la final de an agenda saptamanala datata va fi un martor al eforturilor si reusitelor tale, urmand sa fie arhivata si inlocuita de o alta agenda saptamanala.

Personalizarea de agende saptamanale se poate realiza printr-o multitudine de procedee in functie de care rezultatul final va fi diferit:

  • gravura laser – personalizarea va fi monocroma pe coperta fata si spate
  • print UV – personalizare in policromie pe coperta fata si spate
  • insertie de pagini – se pot adauga 1-20 pagini tiparite in policromie la inceputul si finalul agendei
  • timbru sec – personalizare in relief, similara cu personalizarea laser
  • folio – personalizare in relief, cu folie argintie sau aurie.

Iar ca modele de agende saptamanale, poti alege intre Agenda Bref cu buget redus, Agenda Lux cu colturi perforate, Agenda Avantaj cu dimensiuni generoase de 16×23,5 cm sau Agenda Prestige cu coperta cu buzunar, varful de gama.

La Magnetic Promo gasesti agende saptamanale, agende datate, agende nedatate intr-o varietate de forme, culori si dimensiuni, cu coperti in diferite variante si personalizari diferite. Ai de unde alege din colectia EGO de agende si calendare peronaliate cadourile cele mai bune la final de an, care sa se potriveasca cel mai bine gusturilor tale si ale partnerilor tai!