Calendare

Calendarele din colectia EGO sunt atractive si reprezinta un cadou placut ochiului. Sunt de asemenea foarte utile pentru promovare. Acasa, pe birou sau pe perete, calendarele reprezinta un reper inca foarte utilizat in Romania.

Chiar daca avem cu totii telefoane mobile, calculatoare, tablete, tot ne place sa ne odihnim ochii pe un calendar frumos ilustrat. Sau sa avem o privire de ansamblu pe o perioada mai lunga, de 2-3 luni de zile. De cate ori nu am rasfoit un calendar bine ilustrat, ca sa vedem in avans ce imagini din colectie ne rezerva viitoarele luni? Sau am asteptat cu nerabdare sa treaca luna ca sa descoperim imaginea surpriza care urma?

Iar daca ne gandim la costul calendarului si al personalizarii, intre 6 si 40 de lei, noi credem ca merita investitia! De ce? Este simplu. Cu aceste calendare personalizate cu numele firmei sau cu produsele si serviciile oferite te asiguri, daca calendarul este de calitate, ca ai un loc pe biroul sau peretele partenerilor tai de afaceri (clienti, furnizori, colaboratori) timp de un an de zile. Cine nu si-ar dori sa fie in atentia clientilor timp de 365 de zile, ca de cate ori acestia consulta o data, o notita sau se uita pe birou sa poata sa se gandeasca daca nu au nevoie si de un produs sau serviciu de la tine?

Te invitam sa te bucuri vizual de colectia Calendare si sa ne spui parerea ta. Care calendare iti plac mai mult si cum ai dori sa le personalizam pentru tine. Ai de unde alege calendarul preferat!

Colectiile surprinse in Calendare includ imagini din

  • Romania,
  • Orasele Lumii,
  • Parcuri Nationale,
  • Strazi,
  • Arhitectura,
  • Green (mult verde care relaxeaza) dar si alte lucruri interesante.