Afișez toate cele 9 rezultate

Calendare de birou

Calendarele de birou sunt instrumente utile in munca din fiecare zi. Astfel iti este mult mai usor sa consulti o perioada mai lunga de timp la o privire distanta. Mult mai rapid decat sa deschizi un planner din Outlook si sa dai click-uri navigand prin programari.

In plus, calendarele de birou din colectia EGO pot reprezenta o odihna temporara pentru ochi. Aici ne referim la colectiile ilustrate: Romania, Orasele Lumii, Parcuri Nationale sau Strazi. Astfel, calendarele de birou te duc cu gandul la viitoarea vacanta meritata dupa multa munca la birou. Timpul trece intr-un mod mult mai placut astfel.

De cate ori nu te-ai bucurat surprinzand colegii de birou sau vizitatorii rasfoind calendarul tau due birou, dornici sa afle ce alte imagini de colectie se ascund in paginile urmatoare? Sau nu ai fost chiar tu curios/curioasa sa treaca luna ca sa descoperi o noua imagine in ton cu luna?

Prin personalizare, calendarele de birou din colectia EGO pot purta logo-ul firmei tale, informatii de contact sau un logo interesant, dar si cele mai noi produse si servicii, ca o aducere aminte a faptului ca firma ta este mereu dispusa sa isi sprijine partenerii de afaceri in activitatile lor viitoare.

Alege acum calendare de birou de la Magnetic Promo din colectia EGO. Iar daca te intereseaza si alte materiale promotionale pe langa calendare, precum agende, pixuri, placute gravate, ecusoane magnetice, stickere, stick-uri USB, termosuri gravate sau alte obiecte personalizate altfel poti sa ne abordezi cu o cerere in acest sens!