Afișez singurul rezultat

Cani personalizate in atelierul Magnetic Promo

Ce este sublimarea?

Sublimarea este procesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa. Sublimarea permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, cana, puzzle, etc).

Sublimarea functioneaza doar pentru personalizari pe culoarea alb si se face in conditii optime pe textile sintetice sau care au in componenta material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramica, lemn, metal care au fost tratate in prealabil pentru sublimare.

Cum functioneaza sublimarea pe cani? Se printeaza poza dorita (cu cerneala de sublimare) pe o coala speciala de hartie. Aceasta coala se pozitioneaza pe cana ce se doreste a fi personalizata, apoi se introduce in presa termica pentru cani.

La peste 200 grade are loc procesul de sublimare prin care moleculele de apa se transforma in gaz. Pigmentii de culoare se transfera de pe foaia de sublimare, pe cana.

Te asteptam in atelierul nostru pentru cani personalizate dupa bunul tau plac. Fie ca le vei folosi in marketing si promovare sau doresti sa le oferi cadou, suntem aici sa te ajutam 🙂