Afișez toate cele 2 rezultate

Carduri de fidelizare

Carduri de fidelizare? Da! Inca se utilizeaza pe scara larga carduri de fidelizare. Pentru abonati, clienti ai diverselor magazine, carduri cadou, carduri promotionale, carduri VIP, carduri bonus s.a.m.d.
Pentru rezistenta, este bine ca aceste carduri sa fie imprimate pe suport din plastic. Iar ca imprimare a cardurilor, noi recomandam sa fie imprimate color. Fie ca alegi o fata sau, pentru maximum de reclama, fata-verso.

Ca un plus, putem sa te ajutam sa urmaresti cardurile de fidelizare in piata. Acest lucru se poate realiza prin adaugarea de date variabile (coduri de bare, coduri QR, nume/prenume) sau optional poti adauga o fotografie.

Tips&tricks carduri de fidelizare:

* Tuturor ne plac reducerile si promotiile! Poti sa legi aceste promotii realizand o campanie care sa includa si carduri destinate fidelizarii clientilor, deoarece stim ca este mai simplu sa pastrezi un client decat sa castigi unul nou. Clientii tai vor incepe sa utilizeze cardurile promotionale si astfel tu vei putea sa ii tii la curent cu noutatile si alte promotii in viitor.
* Ca un card de fidelizare sa fie eficient trebuie sa aiba un design deosebit. Un design care sa ii transmita clientului genul de servicii sau produse pe care le poate accesa de la tine. Echipa noastra te poate ajuta cu diverse idei de design potrivite.
* Cardurile moderne includ si un cod de bare sau un QR cod care sa permita scanarea usoara a acestora si identificarea clientilor. Astfel, avand un istoric al clientilor, poti sa ii abordezi ulterior cu oferte personalizate.