Afișez toate cele 7 rezultate

Carti de vizita

Cartea de vizita este un accesoriu indispensabil in afaceri, folosit inca pe scara larga de persoane din lumea intreaga. Totodata, cartea de vizita reprezinta un instrument de promovare ieftin si eficient. Este menit sa ne ajute sa evidentiem afacerea noastra. Cartile de vizita reprezinta una dintre cele mai vechi activitati ale Magnetic Promo .

Iti putem oferi o multitudine de idei de realizare a cartii tale de vizita. O varietate mare de imprimari si finisari, tehnologii si materiale suport. Si toate acestea la un pret competitiv si la o calitate excelenta.

La Magnetic Promo poti alege mai multe tipuri de carti de vizita:
 • o carte de vizita pe carton standard, colorat in masa sau cu diferite texturi,
 • carti de vizita din plastic, alb, transparent sau mat (aproape indestructibile),
 • carti de vizita pe placaj gravat laser,
 • carti de vizita pe plastic sau carton cu print UV in relief,
 • carti de vizita cu decupare laser,
 • carti de vizita magnetice cu colturi rotunjite,
 • carti de vizita metalice.

La Magnetic Promo noi te ajutam sa obtii carti de vizita de impact care sa te reprezinte cu adevarat pe tine si compania la care lucrezi! Vrei un design special pentru o carte de vizita? Cere-ne astazi o oferta personalizata!

Sfaturi practice:

* Material:

Alege combinatia de personalizare a cartii de vizita care sa te reprezinte cel mai bine in functie de domeniul in care activezi. Fie ca apelezi la carton standard, mat sau lucios, plastic transparent sau alb, lemn, metal sau pluta, cartea ta de vizita va fi starul care va vorbi despre tine si afacerea ta chiar si in absenta ta. Deci nu ezita sa ne ceri sfatul ca sa iti realizezi cartea de vizita cea mai potrivita!

* Fata sau fata-verso?

In general pentru un design minimalist se utilizeaza partea din fata a cartii de vizita cu o grafica si detalii esentiale. Pe spatele cartii de vizita se ofera informatii suplimentare.

Cateva exemple ar fi:

 • o harta a locatiei, un cod QR,
 • imaginea unui produs sau,
 • o enumerare a unor beneficii oferite de produse/servicii,
 • un cupon de reducere etc
* Cu poza sau fara poza?

Se recomanda adaugarea pozei tale pe cartea de vizita oferite atunci cand participi la intalniri cu multe persoane si este greu sa fie memorata fiecare intalnire. Astfel alti participanti isi vor aminti cu usurinta de tine, mai ales daca ai spus ceva memorabil atunci cand le-ai oferit cartea de vizita. Poza printata pe cartea de vizita ar trebui sa fie de buna calitate si prietenoasa.

* Portvizit card?

Da, recomandam cu tarie! Pentru pastrarea in conditii optime a cartilor de vizita un portvizit card de capacitate mai mare, din metal sau piele, reprezinta un accesoriu foarte util. Aici poti stoca atat cartile tale de vizita cat si pe cele pe care le primesti, evitand situatii jenante. Sa nu uitam ca a scoate cartea de vizita sifonata sau transpirata din buzunarul de la pantaloni sau de la camasa poate crea o imagine mai proasta decat a nu avea o carte de vizita…

* Cum se ofera cartea de vizita?

In Asia, o carte de vizita sa ofera cu ambele maini, cu o aplecare usoara a capului in semn de respect. In Europa este important ca o carte de vizita sa fie oferita cu un zambet, privindu-l pe interlocutor in timp ce spui cateva vorbe despre tine si afacerea ta. La fel, atunci cand primesti o carte de vizita poti sa aloci putin timp pentru a o studia, in timp ce privesti si persoana care ti-o ofera – poti sa ii memorezi si chipul cu aceasta ocazie.