Afișez toate cele 16 rezultate

Plansele educationale te fac sa te simti din nou copil, dornic de cunoastere si invatare. Iar cand te uiti la toate plansele educationale pe care le avem te simti ca in fata vitrinei cu prajituri multiple intr-o cofetarie.
Fie ca vorbim despre proprietati fizice (magneti, parghii, scripeti) sau despre proprietati chimice (tabelul lui Mendeleev, combinatii chimice), despre apicultura (viata albinelor, mierea si proprietatile ei) sau despre atom si molecule, plansele educationale pot fi un cadou potrivit pentru toate varstele, aducand un plus de cunoastere si informatie celor ce le primesc.
Plansele educationale sunt realizate din plastic gros, carton sau folie magnetica imprimate cu cerneala UV, acoperind o gama larga de bugete si putand fi si foarte rezistente in timp. Asadar, plansele educationale isi vor gasi loc cu usurinta acasa, in camera copiilor, pe hol, in baie sau bucatarie, dar si in scoli si gradinite, la birou sau in ateliere, cabinete de pediatrie sau sali de asteptare.
Comanda acum planse educationale pe teme predefinite sau pe o tema specifica! Designerii nostri se vor bucura sa largeasca portofoliul de planse educationale.