Afișez 1–12 din 16 rezultate

Planse educationale

Plansele educationale te fac sa te simti din nou copil! Dornic de cunoastere si invatare. Iar cand te uiti la toate plansele educationale pe care le avem, te simti ca in fata vitrinei cu prajituri intr-o cofetarie.

In plansele educationale vorbim despre:

  • proprietati fizice (magneti, parghii, scripeti)
  • proprietati chimice (tabelul lui Mendeleev, combinatii chimice)
  • apicultura (viata albinelor, mierea si proprietatile ei)
  • atom si molecule.

Plansele educationale pot fi un cadou potrivit pentru toate varstele. Acestea aduc un plus de cunoastere si informatie celor ce le primesc.
Plansele educationale sunt realizate din plastic gros, carton sau folie magnetica imprimate cu cerneala UV, acoperind o gama larga de bugete si putand fi si foarte rezistente in timp. Asadar, plansele educationale isi vor gasi loc cu usurinta acasa, in camera copiilor, pe hol, in baie sau bucatarie, dar si in scoli si gradinite, la birou sau in ateliere, cabinete de pediatrie sau sali de asteptare.

Imprimarea UV folosita pentru realizarea planselor educationale este de ultima generatie. Imprimarea UV iti ofera o calitate excelenta a culorilor, cat si o rezistenta foarte mare in timp. Ca sa nu mai spunem ca cerneala UV rezista excelent la factorii de mediu.

Comanda acum planse educationale pe teme predefinite sau pe o tema specifica! Designerii nostri se vor bucura sa largeasca portofoliul de planse educationale.

Pentru si mai multe proiecte de personalizare, te asteptam in atelierul nostru Magnetic Promo, distribuitor unic gravatoare laser Thunderlaser in Romania!