Afișez toate cele 2 rezultate

Stickere personalizate pentru tine!

Multa lume foloseste in prezent stickere, materiale de marketing sau personalizare proprie care se produc pe scara larga, fiind intalnire in cele mai inedite locuri. Astfel, gasim stickere in locatii publice (vitrine, stalpi chiar si locuri unde nu recomandam utilizarea lor) pana la persoanlizari de obiecte si echipamente in scoli, gradinite, cabinete medicale si stomatologice, banci, ateliere de creatie, croitorii, firme (telefoane, laptopuri, rafturi, vestiare, jucarii, farfurii etc).

Diversitate

O alta utilizare pentru stickere este cea de indicare a unor informatii de contact. Sau utilizare a unor echipamente, putand fi intalnite cu:

  • informatii de service pe porti de garaj,
  • centrale termice pe gaz sau electrice,
  • boilere,
  • masini de tuns iarba,
  • frigidere s.a.m.d.

Astfel, atunci cand utilizatorul are o problema cu echipamentul sau aparatul respectiv gaseste simplu informatiile de contact pentru firma de service sau instalator pe sticker si il poate contacta direct, fara sa caute facturi, contracte, garantii.

Utilitate

Un sticker plasat pe un obiect standard, de serie, ii confera personalitate, identitate. Acel obiect devine al utilizatorului si exprima un mesaj al acestuia, de iubire, revolta, stare de spirit altfel. Asa au aparut stickere revolutionare, stickere cu mesaje motivationale sau amuzante. Mesaje referitoare la economisirea energiei electrice si termice, reciclare selectiva si reutilizare, cum sa ne comportam in societate sau cum sa alimentam un anumit tip de masina (diesel sau benzina) apar tot mai des pe stickere.

In functie de metoda de imprimare si de suport, putem realiza stickere:

  • prin imprimare UV pe suport de folie autocolanta din PVC transparent sau alb, cu o buna rezistenta la apa si temperaturi ridicate.
  • prin imprimare digitala.

Toate aceste stickere pot fi decupate in formate standard (rotund, oval, rectangular). Bineinteles le putem debita si in forme atipice, prin taiere pe cutter plotter, laser sau stantare.

În funcție de solicitările tale putem realiza stickere cu imprimare UV, pe folie autocolantă din PVC alb sau transparent cu o bună rezistență la apă și temperaturi ridicate, recomandată pentru aplicații de interior și exterior, în formate standard sau speciale.

Iar daca ai idei creative si cauti solutii de design, putem discuta impreuna cu designerul nostru ca sa le transpunem in practica.