Afișez toate cele 4 rezultate

Felicitari personalizate

Te invitam sa descoperi colectia noastra de felicitari personalizate! Vei gasi modele diferite de felicitari dedicate sarbatorilor de iarna. Cu totii parca suntem, altfel, in preajma Craciunului. Si desi daruim si in timpul anului, parca in perioada sarbatorilor de iarna am face putin mai mult.

Tocmai de aceea suntem noi aici! Sa te ajutam sa oferi cadouri originale si deosebite celor dragi. Si credem cu tarie ca aceste felicitari personalizate te vor ajuta sa aduci un zambet pe buzele celor dragi. 🙂

Felicitarile sunt realizate din material cartonat negru. Personalizarea am facut-o cu ajutorul gravatorului nostru laser Thunder Laser. Gravura si debitarea laser te ajuta sa obtii rezultate deosebite pe diverse materiale. Iar cu aceste feicitari poti vedea ca pana si hartia sau cartonul pot fi transformate din ceva simplu, in ceva inedit!

Bininteles, cele prezentate sunt doar cateva exemple pentru tine. Tocmai ca sa vezi exact ce putem face. Noi te asteptam cu mare drag cu ideile tale pentru a crea si mai multe felicitari!

Asa ca te asteptam in atelierul nostru!