Afișez toate cele 8 rezultate

Invitatii evenimente

Putem spune ca fiecare zi din viata noastra este un eveniment. Mic sau mare, in fiecare zi putem gasi cel putin un moment care sa ne aduca un zambet pe buze.

Cu toate acestea, exista evenimente in viata noastra care nu se intampla in fiecare zi. Momente care dorim sa ne ramana in amintire pentru totdeauna. Pe care le organizam cu sarguinta cu luni inainte. Pe care le pregatim pana la cel mai mic detaliu si ne dorim ca totul sa iasa perfect.

Unul dintre aceste mici, dar foarte importante detalii, sunt invitatiile. Frumoasele “scrisori” pe care le oferim celor dragi pe care ii dorim aproape de noi in acele momente deosebite.

Invitatiile la evenimente sunt, dupa cum spuneam, un detaliu foarte important. Ne reprezinta pe noi, evenimentul nostru, bucuria noastra si dorinta de a impartasi acea bucurie cu oamenii dragi noua.

Asa ca o invitatie la un eveniment trebuie sa fie mereu speciala si sa arate exact asa cum iti doresti. Sa transmita mesajul tau, intocmai.

Am pregatit pentru tine o intreaga gama de modele de invitatii. Fie ca este vorba despre nunta, botez sau taierea turtei, suntem aici sa te ajutam.

Bineinteles, modele noastre sunt doar cateva idei pe care le-am avut noi. Tu poti veni cu ideea si grafica ta, iar noi o vom transforma in realitate.

Te asteptam in atelierul nostru!