Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Produse Covid-19: afise obligatorii

Venim catre tine cu o gama de produse dedicate afisajelor obligatorii pentru combaterea raspandirii virusului Covid-19.

Aceste afise au devenit obligatorii in momentul aparitiei virusului Covid-19 pe teritoriul tarii noastra. Toti angajatorii au datoria de a afisa aceste mesaje si informatii pentru protectia atat a angajatilor, cat si a clientilor si a oricaror altor persoane care treg pragul companiei.

Aceste produse Covid-19 sunt reprezentate de afise realizate din material ABS si din autocolant.

  • ABS-ul este un material foarte rezistent la factorii externi de mediu. Rezista foarte bine la temperaturi ridicate, scazute, inghet si raze UV. Personalizarea afiselor este realizata prin gravura laser cu gravatorul laser Thunder Laser Nova 51. Tehnica ce denota precizie si rezistenta in timp a designului gravat. Afisele se pot atasa cu usurinta pe suprafata dorita, cu ajutorul dublu-adezivului prezent pe spate. Bineinteles, daca doresti, poti opta si pentru varianta de atasare cu folie magnetica, insa trebuie sa ne suni si sa ne spui. 🙂
  • Autocolantul este un material cu o fata adeziva, pe care afisele sunt imprimate UV. Imprimarea UV este o tehnica de durata si non-daunatoare mediului inconjurator. Avantajul imprimarii UV este faptul ca cerneala ajunsa pe material este uscata instantaneu de o lumina ultravioleta. Bineinteles, atasarea se face usor cu ajutorul adezivului de pe spatele afisului.

Totodata, in cazul in care dimensiunile afisate de noi pe website nu sunt potrivite pentru tine, ne poti suna la numarul +40.770.689.689 sau scrie la adresa office (at) magneticpromo.ro si gasim impreuna o solutie.