Despre noi

Cum am inceput?

Din comercianti de magneti si produse magnetice am vrut sa devenim si makeri.

De ce? Este un moment special cand tii in mana pentru prima data un obiect la care doar ai visat sau ai facut schite. Iar avand propriile echipamente si o echipa buna ai o anumita libertate de a scurta drumul intre vis si realizare efectiva.

Si, normal, produsele Magnetic Promo sunt foarte atractive, au magnet la public. Si atragem idei si proiecte interesante pe care le si realizam.

Viziunea noastra

Ne plac proiectele interesante, care aduc utilitate publicului si sunt inedite ca si concept. Proiecte care odata realizate si montate, cu efortul intregii echipe, de la designer la operator DTP si finisor, sa fie wow.

Desigur, in practica realizam si proiecte repetitive, intr-un mod cat se poate de eficient si de calitate. Dar aceste proiecte nu sunt un impediment in realizarea viziunii… ele reprezinta un bun antrenament zilnic si o optimizare pentru proiectele speciale si pentru prototipuri.

Ce facem?

Ne pricepem sa transformam visul clientului in obiect sau serviciu de personalizare efectiv. Realizam o gama larga de lucrari de personalizare, de la prototip si serie mica la productie de serie mare.

Cum?

Cu o echipa priceputa imbinam tehnologii de print UV pe obiect, print 3D, print digital, gravare si taiere laser, taiere pe cutter plotter, personalizare cani si tricouri prin sublimare si transfer termic.

Echipa

Ilinca_designer

Ilinca Designer

Andrei Maker

Catalin Foto-video

Magda Blogger

Cristian - fondator si bun-la-toate

Cristian Fondator si bun-la-toate

Vlad Web designer

Magnetic Promo - lucreaza cu noi

Lucreaza cu noi!

Pentru ca suntem creativi, avem echipamente performante si te ajutam sa iti realizezi proiectul in conditii optime.

Pentru ca ne implicam in proiectul tau si, acolo unde este posibil, iti oferim solutii inovatoare.

Pentru ca te putem sfatui inca din etapa de design care este tehnologia cea mai buna pentru lucrarea ta.

Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul.

Ce putem face pentru tine?

Ca principiu, nu ne angajam la proiecte pe care nu le putem face la timp. Dar in productie se intampla si lucruri neprevazute si depunem eforturi ca sa terminam lucrarile la timp. Deci, in cazuri speciale lucram si in week-end sau peste noapte, dar nu facem un obicei din acest lucru.

Echipamente performante + Intretinere la timp + Echipa buna = produse de calitate!

Ne place sa eliberam spatiul de productie pentru proiecte noi. Deci odata comanda finalizata si platita ea ajunge rapid la client, prin curier rapid, curier ultrarapid sau alte solutii de transport.

Putem fi gasiti usor pe e-mail si la telefon, nu ne ascundem de clienti. Sau revenim cat de repede posibil ne permite timpul. Problemele posibile le comunicam clientilor cat mai din timp si cautam impreuna solutii.

… si numarul lor creste constant. Si ne mandrim ca si multi dintre clientii vechi revin la noi, cu lucrari noi sau de volum mai mare, semn ca si afacerile lor se dezvolta!