Livrare si retur

Livrare produse

Toate produsele noastre sunt verificate (cantitativ si calitativ) si impachetate corespunzator inaintea expedierii. Produsele sunt protejate in mod suplimentar prin ambalarea in folie cu bule, carton sau alte mijloace pentru protectie suplimentara in timpul transportului.

Comanda minima este de 35 de RON.

Livrarea se face prin FAN COURIER si numai pe teritoriul Romaniei. Comenzile se expediaza in maxim 1-3 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii de catre un operator.

Costul livrarii este astfel:
– in aria de acoperie FAN COURIER – 17 RON.
– in afara ariei de acoperire FAN COURIER se percepe o taxa, stabilita de curier (0.95 lei/km), in functie de km suplimentari pana la destinatie. Aceasta taxa vi se va comunica ulterior plasarii comenzii – in situatia in care localitatea de destinatie este in afara ariei de acoperire Fan Courier.
– ridicare personala din magazinul din Bucuresti (Sos. Berceni nr. 104, cladirea ICPET, camera 17, peste drum de statia de metrou Dimitrie Leonida).

Echipa Magneticpromo.ro isi declina responsabilitatea in cazul intarzierilor datorate conditiilor meteo, calamitatilor naturale, actelor de terorism sau firmei de curierat.

La primire, va rugam sa verificati integritatea coletului si daca exista urme de lovire sau deteriorare va recomandam sa-l refuzati.
Plata produse

Plata produselor se face in avans in contul firmei – transfer bancar/ordin de plata, online cu cardul de credit/debit (plati procesate de EuPlatesc.ro), ramburs la primirea coletului sau cash la ridicarea din magazin.
Factura fiscala va fi livrata odata cu produsele catre dumneavoastra.
Retur produse

Vrem sa fii multumit de produsele cumparate de la Magneticpromo si speram ca acestea sa raspunda cerintelor tale! In cazul in care totusi ai nemultumiri legate de articolele cumparate, le poti returna catre noi.

Legislatia in vigoare prevede urmatoarele: “Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

ART 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. Magnetic Promo S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.”.

Asadar, anunta-ne despre intentia de retur a produselor in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii coletului. Pentru a returna un produs, te rugam sa descarci formularul de retur si sa-l trimiti completat impruna cu produsul la adresa mentionata in formular.

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate in conditii de siguranta (ex. in plicuri antisoc), functionale si in aceeasi stare in care ti-au fost expediate.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Iti vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data expedierii produsului returnat catre noi. Taxele de transport pentru retur vor fi suportate in intregime de Clientul care solicita returul.

Denuntarea unilaterala a contractului va fi aplicabila numai clientilor persoane fizice, in conformitate cu prevederile legii.