Agende imprimate serigrafic


2,86 lei TVA inclus

Agende imprimate serigrafic, ieftine in tiraje mari

Agendele imprimate serigrafic reprezinta o solutie economica pentru cei care doresc personalizarea de agende, pixuri, brichete, stick-uri, tricouri in cantitati foarte mari. Aceste agende nu ofera aceeasi bogatie de culori, fiind necesare site suplimentare pentru orice culoare noua adaugata, dar pe de alta parte personalizarea este rezistenta si ieftina in tiraje mari. Prin colaboratorii nostri iti oferim serviciul de imprimare serigrafica al agendelor primite si consultanta in alegerea celei mai bune solutii. Personalizarea acestor agende se face de obicei pentru agende cu coperti din carton, din lemn/placaj, metal tip dibond, piele sau imitatii de piele, oferindu-le un design uniform.

Normal, in alegerea copertilor agendei trebuie analizata si imaginea finala, dupa imprimare serigrafica, dar si gradul de absorbtie al copertilor. Si desi fiecare culoare utilizata necesita o sita separata, se pot realiza personalizari interesante pe agende si in mod economic, utilizand in anumite cazuri chiar combinatii de culori de baza (sita poate avea gauri mai multe sau mai putine, permitand o combinare de culori in anumite zone). Astfel putem personaliza agende imprimate serigrafic cu imagini inedite si rezistente in timp si la uzura.

Costul de personalizare al agendei prin imprimare serigrafica difera in functie de suprafata ocupata de imagine sau logo. De exemplu, la un tiraj de 500 de agende personalizate prin imprimare serigrafica, cu coperti din piele sau imitatie din piele, pretul incepe de la 2,4 lei pentru o imagine de 10×5 cm.

Timpul de executie al personalizarilor prin imprimare serigrafica este de obicei de 3-7 zile, in functie de tirajul cerut si de lista de comenzi de personalizare in lucru. Desi personalizarea agendei se realizeaza rapid, sitele serigrafice trebuie comandate si probate inainte de inceperea personalizarii.

Daca o agenda imprimata serigrafic nu este ceea ce cauti, iti putem recomanda alte tipuri de personalizare a agendelor: agende gravate laser sau agende imprimate UV.

Comanda acum agende imprimate serigrafic de la Magnetic Promo SRL!

Bazat pe 0 recenzii

general
0
0
0
0
0

Trebuie sa te inregistrezi pentru a putea lasa o recenzie

Inca nu exista recenzii pentru acest produs