Agende imprimate UV


4,05 lei TVA inclus

Agende imprimate UV, culori vii pe coperti

Agendele imprimate UV  se remarca prin varietatea de culori posibile. Practic inlocuiesti un simplu logo monocrom sau alb-negru, prin procedeele de serigrafie si gravare laser, cu o explozie de culori si nuante. Iar noi iti oferim cu bucurie in atelierul nostru si serviciul de imprimare UV al agendelor primite de la clientii nostri. Personalizarea acestor agende se face de obicei pentru agende cu coperti din carton, din lemn/placaj, metal tip dibond, piele sau imitatii de piele, oferindu-le un design exotic.

Normal, in alegerea copertilor agendei trebuie analizata si imaginea finala, dupa imprimare UV, dar si gradul de absorbtie al copertilor. Cu totii ne dorim ca logo-ul, textul sau imaginea sa se vada bine dupa personalizarea agendei si sa transmita mesajul potrivit. In plus, imprimanta UV ne ofera diverse optiuni avansate, cum ar fi de a imprima cerneala UV alba sub imagine sau selectiv, sa imprime cerneala UV alba doar sub negru, de exemplu. Astfel putem personaliza agende imprimate UV cu imagini complexe si surprinzatoare, diferite de alte procedee clasice de imprimare.

Costul de personalizare al agendei prin print UV difera in functie de suprafata ocupata de imagine sau logo. De exemplu, la un tiraj de 100 de agende personalizate prin gravura laser, coperti din piele sau imitatie din piele, pretul incepe de la 3,4 lei pentru o imagine imprimata de 10×5 cm. Echipamentul cu care se realizeaza imprimarea UV are o masa de lucru de 90×60 cm, ceea ce ne permite sa imprimam UV mai multe agende in acelasi timp, reducand timpul si costul de productie.

Timpul de executie al personalizarilor prin imprimare UV este de obicei de 2-5 zile, in functie de tirajul lucrarii si de lista de comenzi de personalizare in lucru.

Daca o agenda imprimata UV nu este ceea ce cauti, iti putem recomanda alte tipuri de personalizare a agendelor: agende gravate laser sau agende imprimate serigrafic (pentru tiraje foarte mari).

Comanda acum agende imprimate UV de la Magnetic Promo SRL!

Bazat pe 0 recenzii

general
0
0
0
0
0

Trebuie sa te inregistrezi pentru a putea lasa o recenzie

Inca nu exista recenzii pentru acest produs