Calendar de birou „Strazi”


Compare

Un calendar de birou cu imagini stradale deosebite, format 21,3 x 11 cm, cu 12 pagini, personalizabil

Comanda minima de 50 buc in total si 5 buc/model.
Calendarele se pot personaliza prin gravura laserprint UV, timbru sec, folio.
Cu aceeasi stanta se pot personaliza mai multe tipuri de calendare comandate la noi.

7,39 lei TVA inclus

Calendar de birou „Strazi” , un produs cu imagini stradale deosebite, cu formatul 21,3 x 11 cm, 12 pagini si hartie dublu creat mat de 135 de grame pe metrul patrat. Pe suprafata imprimabila, care este de 21,3 x 3 cm pe clapa la baza calendarului, poti pune sigla firmei tale sau orice grafica este pe placul tau. Calendarul este destinat tuturor celor care prefera un design simplu, dar cu imagini deosebite care sa incante privirea ori de cate ori este aruncata asupra lor,  pentru acasa sau la birou.

Format: 21,3 x 11 cm
Numar pagini: 12 + coperta
Hartie: dublu creat mat 135 g/ mp
Imprimare: policromie fata-verso

Finisare:

  • Spira metalica alba

Personalizare: imprimare UV, gravare laser, folio sau timbru sec pe suportul calendarului la baza, pe clapa de 21,3 x 3 cm

Daca acest calendar de birou, „Strazi”, nu ti se pare potrivit, poti consulta oferta noastra si pentru alte tipuri de calendare de birou, de perete sau triptice. Vei vedea ca ai de unde alege, de la calendare compacte si cu format mic pana la calendare cu cate o pagina pentru fiecare zi a anului si in format mare. Avand in vedere ca fiecare model de calendar este customizat in functie de diferite optiuni de finisare, diverse tipuri de personalizare, rezulta ca poti alege calendarul cel mai potrivit din sute de combinatii de calendare.

Pentru comenzi de agende si calendare, discutii cu privire la modalitatile de personalizare putem fi sunati sau contactati prin e-mail.

Culoare

Albastru, Maro, Negru, Rosu, Verde

Bazat pe 0 recenzii

general
0
0
0
0
0

Trebuie sa te inregistrezi pentru a putea lasa o recenzie

Inca nu exista recenzii pentru acest produs

S-ar putea să-ți placă și…