Calendar de perete „Parcuri Nationale”


Compare

Un calendar de perete cu imagini ale unor peisaje deosebite, format 33 x 48 cm, cu 12 pagini, personalizabil

Comanda minima de 50 buc in total si 5 buc/model.
Calendarele se pot personaliza prin gravura laserprint UV, timbru sec, folio.
Cu aceeasi stanta se pot personaliza mai multe tipuri de calendare comandate la noi.

14,84 lei TVA inclus

Calendar de perete „Parcuri Nationale” , un produs cu imagini ale unor peisaje deosebite, cu formatul 33 x 48 cm, 12 pagini si hartie dublu creat mat de 140 de grame pe metrul patrat. Pe suprafata imprimabila, care este de 33 x 12 cm (format maxim imprimat). Poti personaliza calendarul cu  sigla firmei tale sau orice grafica este pe placul tau. Calendarul este destinat tuturor celor care prefera un design simplu, dar cu imagini deosebite care sa incante privirea ori de cate ori este aruncata asupra lor,  pentru acasa sau la birou.

Format: 33 x 48 cm
Numar pagini: 12+coperta
Hartie: dublu cretat mat 140 g/mp

Imprimare: policromie

Finisare: spira metalica alba

Personalizare: 33 x 12 cm (format maxim imprimat)
-imprimare UV
-gravare laser

Daca acest calendar de perete, „Parcuri Nationale”, nu ti se pare potrivit, poti consulta oferta noastra si pentru alte tipuri de calendare de birou, de perete sau triptice. Vei vedea ca ai de unde alege, de la calendare compacte si cu format mic pana la calendare cu cate o pagina pentru fiecare zi a anului si in format mare. Avand in vedere ca fiecare model de calendar este customizat in functie de diferite optiuni de finisare, diverse tipuri de personalizare, rezulta ca poti alege calendarul cel mai potrivit din sute de combinatii de calendare.

Pentru comenzi de agende si calendare, discutii cu privire la modalitatile de personalizare putem fi sunati sau contactati prin e-mail.

Bazat pe 0 recenzii

general
0
0
0
0
0

Trebuie sa te inregistrezi pentru a putea lasa o recenzie

Inca nu exista recenzii pentru acest produs

S-ar putea să-ți placă și…