,

Imprimare UV- obiectele clientilor


Compare

Materiale: carton, plastic, lemn, sticlă, ceramică, textile, metal etc.

Tehnologia (UV) folosita permite: imprimare policromie, rezistenta in timp si la accidentari minore.  Imprimarea poate avea, de asemenea, un strat de lac total sau selectiv ( lucios sau mat). Prin imprimarea succesiva se poate obtine un efect de  volumetrie -embossed print- folosind culoare sau lac.

Preturile se calculeaza in functie de:

-cantitate: nr. produselor

-imprimare: culorile folosite si dimensiunea imprimarii

-materialul din care este realizat obiectul solicitat-suprafaţa de imprimare

Daca este necesară procesare grafica, optiuni de finisare, modalitate de livrare, acestea se calculeaza la pretul final.

Pentru o oferta de pret completeaza formularul (aici), contacteaza-ne telefonic sau vino la sediul nostru.

Daca nu regasesti la Magnetic Promo variantele si obiectele potrivite pentru tine, poti aduce tu la noi orice produs pe care doresti sa-l personalizezi si noi te vom ajuta. Trebuie doar sa vii cu o cerere de oferta completand formularul, contactandu-ne telefonic sau venind personal la sediul nostru.

Tips:

-alege imprimarea unor obiecte deosebite care sa starneasca reactii pozitive din partea clienţilor sau partenerilor tai.

-foloseste mesaje amuzante- cel care va primi obiectul promotional va avea o buna dispozitie atunci cand va citi mesajul

Daca te intereseaza, afla mai multe despre serviciile noastre de imprimare aplicatii industriale si imprimare decorativa.

Bazat pe 0 recenzii

general
0
0
0
0
0

Trebuie sa te inregistrezi pentru a putea lasa o recenzie

Inca nu exista recenzii pentru acest produs