Panou stupina 1000×500 mm


Panou de stupina de 1000×500 mm. Panoul de stupina reprezinta o cerinta obligatorie pentru apicultori conform cu Ordinul nr. 251/2017. Pe langa obligativitate, un panou de stupina bine realizat te ajuta si fata de vecini si trecatori, deoarece acestia pot afla despre tine si produsele tale apicole. Si, pana la urma, cele mai bune vanzari se fac local, catre cei din zona in care avem stupina.

0,00 lei TVA inclus

Panoul de stupina reprezinta o cerinta obligatorie pentru apicultori conform cu Ordinul nr. 251/2017. Pe langa obligativitate, un panou de stupina bine realizat te ajuta si fata de vecini si trecatori, deoarece acestia pot afla despre tine si produsele tale apicole. Si, pana la urma, cele mai bune vanzari se fac local, catre cei din zona in care avem stupina.

Care sunt variantele in care se poate realiza un panou de stupina?

Panoul de stupina poate fi realizat in diverse variante:

  • banner printat digital -> 50 lei + TVA,
  • plastic/forex imprimat UV, mult mai rezistent la exterior -> 100 lei + TVA
  • dibond imprimat UV, varianta cea mai rezistenta -> 130 lei + TVA.

Dimensiunile, grafica si culorile se pot adapta, insa respectand si cerintele legale.

Daca aveti deja grafica facuta pentru un panou de stupina ne ajuta sa ne-o trimiteti intr-un format vectorial: .eps, .ai sau .pdf. La personalizari full colour, fisierul poate sa fie si jpg. de minim 300 .dpi!

Timpul de productie pentru un panou de stupina este 2-3 zile lucratoare, dupa aprobarea in scris a planului grafic si achitarea unui avans.
Panourile comandate pot fi ridicate si din atelierul nostru din Bucuresti (Sos. Berceni, Nr. 104 A, cladirea ICPET, sector 4), in cazul in care nu doriti sa platiti transportul.

Daca pe langa un panou de stupina te intereseaza si alte informatii despre albine sau miere, iti recomandam cu placere o serie de planse educationale din aceasta sectiune.

Ce alte materiale de reclama pentru apicultori pot folosi?

De asemenea, deoarece avem si noi placerea de a practica apicultura ca hobby si urmarim cu interes canale youtube ca Midrigan, Dumitru Oprea, Chetroi, Bobocea etc. Deoarece stim cu ce se mananca afacerea cu albine, te putem ajuta si cu:

  • sabloane pentru marcat stupi,
  • etichete personalizate pentru borcane de miere,
  • gravura si taiere de placaj pentru cutii cadou,
  • gravare/ardere laser de rame 1/1, 1/2 si 3/4 cu insemnele proprii,
  • placute de promovare a produselor apicole,
  • refacerea de capace de centrifuga din plexiglas,
  • magneti auto pentru reclama (detasabili).

Pentru comenzi de panouri sau alte produse similare, discutii cu privire la modalitatile de personalizare putem fi sunati la 0770 689 689 sau contactati prin e-mail, la office (at) magneticpromo.ro.

Culoare

Maro

Bazat pe 0 recenzii

general
0
0
0
0
0

Trebuie sa te inregistrezi pentru a putea lasa o recenzie

Inca nu exista recenzii pentru acest produs