Servicii design 2D

Serviciile de design 2D de la Magnetic Promo înglobeaza toate tipurile de design (de carte, logo-uri, carti de vizita etc.) ce pot fi proiectate in programele de grafica digitala cu care lucram, respectiv Corel Draw sau Adobe Illustrator. Pasionati de ceea ce facem, ne-am propus sa aducem la viata toate ideile clientilor nostri si sa-i ajutam sa-si aduca in planul realului imaginatia. De la tricouri personalizate cu design-uri care mai de care mai creative, la carti de vizita inedite si logo-uri construite impreuna cu designerii nostri, clientii au ocazia de a beneficia de o paleta larga de servicii de design 2D oferite de Magnetic Promo.

Fie ca esti persoana fizica sau ai nevoie de serviciile noastre pentru o firma, te putem ajuta sa gasesti cea mai potrivita varianta de logo, o carte de vizita profi, un card de fidelitate sau eticheta perfecta pentru produsul tau. In cazul in care ceea ce cauti este un ilustrator pentru cartea ta, suntem bucurosi sa te ajutam.

Cu ajutorul design-ului 2D se pot crea o multime de produse si se pot face tot atat de multe, daca nu si mai multe personalizari. De sarbatori, zile de nastere sau pentru orice eveniment poti oferi cuiva drag un cadou inedit cum ar fi o felicitare personalizata sau un accesoriu de birou personalizat. Atunci cand nu dispui de grafica pe care o doresti, noi iti stam la dispozitie si te ajutam sa aduci la lumina toate ideile pe care le ai, chiar si pornind de la o simpla schita.

Serviciile de design 2D difera ca timp in functie de cerintele si de complexitatea graficii, dar si de volumul de informatii si detalii pe care le primim atunci cand un client doreste sa apeleze la serviciile noastre. Un logo simplu, monocrom poate dura de la una la doua ore, in timp ce o ilustratie de carte, in functie de complexitate, poate dura si chiar depasi 6-8 ore.

Tarifele de design 2D incep de la 120 lei pe ora de design.

Serviciul de design 2D iti pune la dispozitie optiunea de a-ti face cartea de vizita la noi.
Serviciul de design 2D iti pune la dispozitie optiunea de a-ti face grafica la noi.
Te ajutam sa creezi ilustratia de carte potrivita produsului tau.
Te ajutam sa iti faci logo prin intermediul serviciilor de design 2D oferite de Magnetic Promo.
Servicii de design pentru logo.
Design 2D pentru etichete produse de toate tipurile.
Design 2D pentru etichete produse de toate tipurile.
Design 2D pentru flyere de toate tipurile.
Design 2D pentru flyere de toate tipurile.