Servicii taiere Cutter Plotter

Echipmentele cutter-plotter sunt ideale pentru productia publicitara deoarece pot desena si taia sau decupa imagini, litere sau numere, fiind utilizate mai ales in domeniul signalisticii. Imaginile care trebuie taiate sunt create vectorial intr-un program specializat, cum ar fi CorelDraw, AutoCAD, Adobe Illustrator, etc. Pentru o libertate cat mai mare de miscare, capul de taiere este prevazut cu un cutit tangential ce executa miscari pivotante. In functie de materialul de taiat unghiul cutitului de taiere poate fi de 30, 60 sau 80 de grade.

Sistemele de taiere cu masa tip cutter-plotter sunt automatizate si au o precizie deosebita fiind ideale pentru decorarea geamurilor, vitrinelor, amenajarea unui spatiu commercial pentru diverse institutii (banci, scoli, farmacii etc) sau colarea autovehiculelor, pentru tricouri si materiale reflectorizante.

Datorita taierii fine, debitarea materialelor se poate realiza pana la dimensiuni foarte mici, cu pereti comuni in unele cazuri sau cu pereti debitati de pana la 0,5 mm intre obiectele taiate.

In plus, cu ajutorul cutter plotterului cu masa de taiere se pot realiza lucrari care nu sunt posibile cu un cutter plotter in rola, precum debitari in materiale cu grosimi pana in 1,5 mm si taieri totale ale materialului, debitari de carton multistrat (ex. carti de vizita in mai multe straturi), decupari pe forme complexe.

Prin debitari cu cutter plotterul va putem oferi o gama larga de reclame si materiale promotionale. Se pot transmite mesaje grafice si text de dimensiuni mari si cu o foarte buna eficienta a untilizarii materialului taiat prin aplicarea autocolantului pe:

Autocolant automobile

Bannere publicitare

Panouri publicitare

Publicitate firme

Standuri expozitie

Casete luminoase

Cutter plotter Graphtec

Suprafata masa de taiere cutter plotter Graphtec:  suprafata de taiere : 1200mm x 900mm

Serviciile de taiere prezentate mai sus sunt doar o mica din ceea ce putem face cu ajutorul acestui CNC cutter plotter.

Prin aceasta procedura se poate decupeaza autocolantul din PVC intr-o gama variata de forme, cu o foarte buna rezistenta la actiunea factorilor de mediu. Sau folia magnetica sau cauciucata sau cartoane multistrat cu grosimi pana in 1,5 mm. Autocolantele taiate pot fi de diferite gramaje, culori (lucioase si/sau mate) sau dimensiuni. Putem acoperi, astfel, o gama foarte variata de materiale pentru INDOOR & OUTDOOR.

Graficienii nostri va pot ajuta in gasirea celor mai bune solutii de personalizare a obiectului dorit, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de mai jos.