Agende gravate laser


5,00 lei TVA inclus

Agende gravate laser cu coperti din diverse materiale

Agendele gravate laser se remarca prin rezistenta personalizarii in timp. Iar noi oferim cu bucurie serviciul de gravare laser al agendelor primite de la clientii nostri. Personalizarea acestor agende se face de obicei pentru agende cu coperti din carton, din lemn/placaj, metal tip dibond, piele sau imitatii de piele, oferindu-le un design simplu si elegant, menit sa te reprezinte.

Normal, in alegerea copertilor agendei trebuie analizata si imaginea finala, dupa gravare, astfel incat logo-ul, textul sau imaginea sa se vada bine dupa personalizarea agendei si sa transmita mesajul potrivit.

Costul de personalizare al agendei prin gravura laser difera in functie de suprafata ocupata de imagine sau logo. De exemplu, la un tiraj de 100 de agende personalizate prin gravura laser, coperti din piele sau imitatie din piele, pretul incepe de la 4,2 lei pentru o imagine gravata de 2×3 cm. Echipamentul cu care se realizeaza gravarea laser in atelierul nostru este Thunderlaser Nova 51. Echipamentul laser Nova 51 are o suprafata de lucru de 90×130 cm, putere 100W si este fiabil si rapid, realizand taieri si gravari laser de calitate. Cu toate acestea, este mai dificil sa fie pozitionate multe agende pentru gravare in acelasi timp pe suprafata de lucru, deci procedeul este putin mai lent decat personalizarea agendelor prin imprimare UV.

Timpul de executie al personalizarilor prin gravare laser este de obicei de 2-5 zile, in functie de tirajul lucrarii si de lista de comenzi de personalizare in lucru.

Daca o agenda gravata laser nu este ceea ce cauti, iti putem recomanda alte tipuri de personalizare a agendelor: agende personalizate prin print UV sau agende imprimate serigrafic (pentru tiraje foarte mari). Sau poate alte tipuri de personalizari care sa fie alaturi de client pe termen lung, precum un calendar magnetic personalizat, cani personalizate prin sublimare sau un pix gravat laser sau imprimat UV.

Comanda acum agende gravate laser de la Magnetic Promo SRL!

Bazat pe 0 recenzii

general
0
0
0
0
0

Trebuie sa te inregistrezi pentru a putea lasa o recenzie

Inca nu exista recenzii pentru acest produs